Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο Σύχνικο. Παραμένει χωρίς δρόμο το Μοναστηράκι.

sixniko-pinakida1

update. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του χωριού Μοναστηράκι, κ. Τόλη Βασίλειο, μας ενημέρωσε ότι πλέον έχουν αποκατασταθεί τα περισσότερα προβλήματα στο χωριό Σύχνικο.

Το χωριό έχει πλέον νερό από χθες το μεσημέρι, ενώ και ο δρόμος προς Σύχνικο έχει αποκατασταθεί.

Επίσης στό χωριό έχει επανέλθει και το ρεύμα ενώ μηχανήματα του δήμου επιχειρούν σε κάθε γωνία της περιοχής για την αποκατάσταση των ζημιών.

Σοβαρά προβλήματα παραμένουν στο χωριό Μοναστηράκι. Ο δρόμος έχει κοπεί, ενώ ούτε ρεύμα υπάρχει. Γίνονται προσπάθειες για αποκατάσταση των ζημιών αλλά θα απαιτηθούν πολλές ημέρες.

 Τρεις ημέρες χωρίς νερό το Σύχνικο Μοναστηρακίου - Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους του χωριού

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣΈφτασαν στα όρια τους οι κάτοικοι του χωριού Σύχνικο (Κεφαλόβρυσο) Μοναστηρακίου, στον δήμο Αγράφων. Όπως αναφέρουν στα «Ευρυτανικά Νέα», νοικοκυριά και κτηνοτροφικές μονάδες παραμένουν επί τρεις (3) ημέρες χωρίς νερό εξαιτίας καταστροφών στο δίκτυο ύδρευσης. Την ίδια στιγμή, οι δρόμοι είναι κατεστραμμένοι, πλην του κεντρικού, και οι κτηνοτρόφοι με δυσκολία φτάνουν στις μονάδες τους.

Μέχρι στιγμής, όπως καταγγέλλουν, τα προβλήματά τους δεν έχουν βρει ανταπόκριση («κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να καταγράψει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν»). Οι κάτοικοι στο Σύχνικο ζητούν καταγραφή των ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν και την αποκατάστασή τους το συντομότερο δυνατό.