Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Μας έστειλαν τις ευχές τους για Καλή Χρονιά. Φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, σύλλογοι της Ευρυτανίας κ.α.

kali-xronia1

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης εύχεται σε όλους Χαρούμενες Γιορτές με Υγεία και Δημιουργικότητα.

Ο Βουλευτής Ευρυτανίας, κ. Κώστας Κοντογεώργος, εύχεται για τις άγιες ημέρες της Πρωτοχρονιάς Χρόνια Πολλά γεμάτα Υγεία, Χαρά, Ευτυχία και Προκοπή. «Το πνεύμα των Χριστουγέννων ας πλημμυρίσει με ελπίδα, αλληλεγγύη και αγάπη τις καρδιές  όλων μας για να δημιουργηθούν έτσι οι προϋποθέσεις για ένα «καλύτερο αύριο».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, κ. Αριστείδης Τασιός, στέλνει τις θερμότερες ευχές του για Καλή Χρονιά. "Με αισιοδοξία και αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής. Το 2016 ας γίνει το ξεκίνημα για ένα καλύτερο αύριο που μας αξίζει".

Ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης εύχεται Καλές Γιορτές με Υγεία και Αισιοδοξία για το νέο έτος που έρχεται. "Ας σταθούμε, τις δύσκολες αυτές μέρες, δίπλα στον συνάνθρωπο, δείχνοντας στήριξη και αλληλεγγύη".

Ο δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής εύχεται στις Αγραφιώτισσες και τους Αγραφιώτες, αλλά και στους απανταχού Ευρυτάνες Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. "Στη δύση μιας δύσκολης χρονιάς με πολλαπλά καθημερινά προβλήματα για όλους μας, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ας αποτελέσουν την ευκαιρία για ουσιαστική ανασύνταξη, με γνώμονα την αγάπη και την προσφορά για τους συνανθρώπους μας. Εύχομαι ολόψυχα τα φετινά Χριστούγεννα και το ελπιδοφόρο μήνυμά τους, να χαρίσει σε εσάς και τις οικογένειές σας, Πίστη, Δύναμη και Αγάπη. Το νέο έτος που ανατέλλει ας φέρει Υγεία, Δημιουργικότητα και Προοπτική για την πατρίδα μας - την Ελλάδα και για τον Δήμο Αγράφων. Τον Δήμο μας".

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης εύχεται από καρδιάς σε όλους Χρόνια Πολλά.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κ. Βασίλης Φακίτσας εύχεται στις οικογένειες όλων των Ευρυτάνων Καλή Χρονιά.

Ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας εύχεται με τον ερχομό του 2016, να σημάνει η αρχή για μια καλύτερη ζωή, γεμάτη αγάπη, υγεία και ειρήνη.

Ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου Ταξιάρχης Κουτρομάνος εύχεται ολόψυχα σε όλους τους Ευρυτάνες και τις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά και ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος από ευκαιρίες για δημιουργικότητα και ανάπτυξη.

Ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου Παντελής Χαλκιάς εύχεται Χρόνια Πολλά. «Ζεστασιά και χαρά να γεμίσει τα σπίτια όλων τις Άγιες αυτές μέρες και το νέο έτος ας είναι η αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον».

Η αντιδήμαρχος Καρπενησίου Ευδοξία Κονιαβίτη εύχεται στους απανταχού Ευρυτάνες η Νέα Χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου Χρήστος Ντέκας εύχεται ολόψυχα Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους Ευρυτάνες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού και Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας, Ηλίας Σανίδας, εύχεται Καλή Χρονιά σε όλους.

Ο Γιάννης Σταμάτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες της Ανεξάρτητης Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Καρπενησίου εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά και Υγεία, Αγάπη, Δύναμη, Αισιοδοξία και Ειρήνη για τη Νέα Χρονιά.

Ο πρόεδρος κ. Κώστας Λαθύρης και τα μέλη της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ευρυτανίας εύχονται Χρόνια Πολλά στους απανταχού Ευρυτάνες.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας εύχεται Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά στις οικογένειες όλων.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χρύσως του δήμου Αγράφων κ. Ηλίας Καρανίκας εύχεται Καλή Χρονιά σε όλους.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δομνίστας, Νίκος Καρέτσος και τα μέλη Κώστας Αγγελής και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, εύχονται Καλή Χρονιά σε όλους τους Ευρυτάνες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, εύχονται ολόψυχα Καλή Χρονιά, με Υγεία και Ευτυχία.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας εύχονται Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ευρυτανίας στέλνει τις πιο θερμές ευχές για μια νέα χρονιά γεμάτη Υγεία, Δημιουργία και Αισιοδοξία.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας κ. Γιάννης Νικοπολίδης, εύχεται σε όλους η νέα χρονιά να φέρει υγεία και ευτυχία στις οικογένειες όλων.

Ο Διοικητής κ. Σταύρος Φακίτσας και το προσωπικό της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ευρυτανίας, εύχονται Χαρούμενες Γιορτές με ελπίδα χαμόγελο και αισιοδοξία.

Ο Διευθυντής κ. Δημητρίου Λουκάς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας εύχονται Καλή Χρονιά.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου εύχονται ολόψυχα Καλές Γιορτές με Υγεία, Δύναμη, Υπομονή και Ελπίδα.

Η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας εύχεται σε όλους το Νέο Έτος να φέρει σε όλους Υγεία, Ευτυχία και οικογενειακή θαλπωρή.

Ο Σιδέρης Μοτσιόλας, αιρετός ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας, εύχεται Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία σε όλους.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ευρυτανίας στέλνει τις πιο θερμές ευχές του για μια Νέα Χρονιά γεμάτη Υγεία και Αλληλεγγύη.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς εύχεται Καλή Χρονιά σε όλους.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι» εύχονται σε όλους Χαρούμενες Γιορτές με ελπίδα χαμόγελο και αισιοδοξία.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανευρυτανικής Ένωσης εύχονται ολόψυχα η Νέα Χρονιά να είναι πιο όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες χαρούμενες στιγμές.

Η Εταιρεία Ευρυτάνων Επιστημόνων εύχεται στις οικογένειες όλων Καλές Γιορτές.

Το προσωπικό των Γενικών Αρχείων του Κράτους νομού Ευρυτανίας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.

Το Συμβούλιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρπενησίου εύχεται ευτυχισμένο το νέο έτος.

Το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας εύχεται ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία, χαρά και αισιοδοξία.

Ο Πρόεδρος, Γιώργος Παπαντζίμας, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Ευρυτανίας, εύχονται σε όλους τους παράγοντες, προπονητές και αθλητές των σωματείων ο νέος χρόνος 2016 να είναι δημιουργικός, χωρίς βία στα γήπεδα και με αθλητικό πνεύμα.

Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (ΠΑΚ) εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές. «Η καινούρια χρονιά ας αναστήσει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές τους κι ας χαρίσει σε αυτούς που αγωνίζονται, τη ζωή που τους αξίζει».

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρίκης «Ο Άγιος Γεώργιος» στέλνουν τις πιο θερμές ευχές για μια όμορφη, δημιουργική και αισιόδοξη Νέα Χρονιά.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βράχας «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» εύχεται στους απανταχού Βραχινούς και σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας εύχεται στις οικογένειες όλων των Ευρυτάνων, η Νέα Χρονιά να τους βρει με πολλή Αγάπη, Υγεία και Ευτυχία.

Το ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά.

O Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Ευρυτανίας εύχεται Χαρούμενες Γιορτές και Καλή Χρονιά.

Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ευρυτανίας «Μαζί για τον Συνάνθρωπο» εύχεται ολόψυχα σε όλους Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος.

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας, εύχεται στα μέλη του και τους απανταχού Ευρυτάνες Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά γεμάτη Υγεία και Επιτυχίες.

Το «Ράδιο Καρπενήσι» εύχεται σε όλους Χαρούμενες Γιορτές.

Ο παραολυμπιονίκης Χρήστος Ταμπαξής εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους Ευρυτάνες και τις οικογένειές τους.

Ο Δικηγόρος Γιώργος Λάγαρης στέλνει τις πιο θερμές ευχές του για μια Νέα Χρόνιά γεμάτη Υγεία και Δημιουργικότητα.

Ο Βασίλης Πριόβολος (Καπετάν Ερμής) εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

Ο σχολικός σύμβουλος ΔΔΕ Ευρυτανίας, Βασίλης Δημογεροντάκης, εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά.

Το "Karpenissi Tours" εύχεται κάθε ευτυχία για τις γιορτές και τον καινούριο χρόνο.

Η εταιρεία "STRUTTURΑ" εύχεται στις οικογένειες όλων Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά.