Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Στην Ευρυτανία "χτίστηκε" και ο Απόλλων Λάρισας της νέας σεζόν - Στη Football league, ο σύλλογος μετά από 52 χρόνια! [ΦΩΤΟ]

Στο Καρπενήσι πραγματοποίησε -από την Τρίτη 1/8- η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, διαμένοντας για δύο εβδομάδες στο ξενοδοχείο Λεκαντίν. 

1

Την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας απάρτιζαν οι: Φιρινίδης, Σάββας, Σκούπρας, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Καμπέρης, Καρακατσάνης, Ιβανίδης, Διβανές, Σουλίδης, Σαχινίδης, Συράκος, Κολοβός και τα αποκτήματα: Παϊτέρης, Κραβαρίτης, Κουρτεσιώτης, Λουκάς, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Τσιλούλης, Μαυριάς και Μίλιτς.

2

Τεχνικός ο Θεοδοσιάδης

Προπονητής είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης, γνωστός στους Ευρυτάνες καθώς τέθηκε αντίπαλος του ΑΠΟΚ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Δ’ Εθνική. Στο τιμ τον πλαισιώνουν οι: Μαργαρίτης (γυμναστής), Βουλόγκας (Προπονητής τερματοφυλάκων), Νούσιος (Μασέρ/ Κινησιοθεραπευτής), Μπασδέκης (γιατρός).

Ο Απόλλων επέστρεψε…

Ο Απόλλων Λάρισας αναδείχτηκε πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και πήρε την άνοδο στην Football League για πρώτη φορά μετά από 52 ολόκληρα χρόνια και το μακρινό 1964… ο ενθουσιασμός περισσεύει. 

Ο Θεοδοσιάδης στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Για μας το πρωτεύον είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια κι όχι ένας κομπάρσος στην κατηγορία».

Μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» είναι ο Παναγιώτης Μαντζανάς, Το πόστο του Προέδρου της Δ.Ε. της ΠΑΕ επωμίστηκε ο Γιώργος Βέβης, Διευθυντής και Γενικός Αρχηγός στο Καρπενήσι ο Ανδρέας Πασπαλιάρης, υπεύθυνος τύπου ο Λ. Παπαδούλης και διευθυντής γραμματείας ο Στ. Παπαστάθης.

3

Επίσης…

* Ο Απόλλων είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν τόσο τη Μυρίκη, όσο και τον ΑΠΟΚ, όμως λίγα χρόνια μετά βρίσκεται στη Β’ Εθνική και με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία αυτή.

* Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, που αποτελεί την έδρα της ομάδας.

* Ο Απόλλων γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμα φιλικά που έδωσε στο Καρπενήσι: τις 5/8 από τον Αήττητο Σπάτων (με 3-1) και τις 12/8 με 1-0 από την Παναχαϊκή. Ο Απόλλων πήρε σήμερα 14/8 τον δρόμο της επιστροφής για τη Λάρισα.

5

6

7

8

4

16

9

11

12

13

15

14