Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Η Ευρυτανία στη έκθεση TourNatur, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, τη μεγαλύτερη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού της Ευρώπης

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου, ολοκληρώθηκε η τριήμερη διεθνής έκθεση εναλλακτικού τουρισμού TourNatur στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δεσπόζουσα θέση προβολής είχε η Ευρυτανία.

ekthesi-tourismou-tournatur1

Η έκθεση, άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, και το τριήμερο που διήρκησε δέχθηκε εξειδικευμένους tour operators που ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στον εναλλακτικό τουρισμό, επιχειρήσεις παραγωγής οργανωμένων ταξιδιών, δεκάδες επιχειρήσεις και προορισμοί εναλλακτικού τουρισμού και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε με οργανωμένο περίπτερο προβολής του εναλλακτικού τουρισμού, στο οποίο δεσπόζουσα θέση είχαν οι φυσικές ομορφιές της Ευρυτανίας, που σαφώς υπερέχουν στον εναλλακτικό τουρισμό από τους άλλους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Την Ευρυτανία, στην ομάδα υποστήριξης του τουριστικού περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εκπροσώπησε  η περιφερειακή σύμβουλος κα Κατερίνα Καλαντζή, όπως επίσης η κα Σοφία Φλέγκα, γραμματέας του Συλλόγου ξενοδόχων, και η κ. Αναστασία Μουτάφη, επαγγελματίας στον χώρο του τουρισμού.