Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

ev media-logo

[ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ] “Πικρή” ήττα στις καθυστερήσεις για την ομάδα νέων Ευρυτανίας. Στο 90'+3 πήραν το διπλό οι Θεσσαλοί με 1-0

Πικρή ήττα για τους Ευρυτάνες, που ηττήθηκαν από την Θεσσαλία με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ έχασαν τεράστια ευκαιρία αμέσως μετά για την ισοφάριση (8/11, 15:00).

1

Οι Θεσσαλοί διαθέτουν εξαιρετικά ισχυρή ομάδα, όμως αυτό δε φάνηκε στο στάδιο. Οι Ευρυτάνες παίζοντας με θράσος, θάρρος και αστείρευτο πάθος εγκλώβισαν τους αντιπάλους, που απείλησαν ελάχιστα. Ένα γκολ όμως του Δήμου, με πλασέ περνώντας τη μπάλα από τη μύτη της βελόνας (ανάμεσα σε δοκάρι και Ε. Μπουμπουρή) έφερε το διπλό.

Οι Ευρυτάνες είχαν τεράστια ισοφάριση αμέσως μετά, όμως το αδύναμο πλασέ του Μπίκα προ κενής  που έδιωξε σωτήρια αμυνόμενος.

Σκόρερ: (90’+3’) Δήμος.

2

Επίσης...

* Τις αναμετρήσεις παρακολούθησε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας (Δροσίνης, Κατσίκης, Λιάγκας) και ο Πρόεδρος Παπαντζίμας, αλλά και ο Δ. Βονόρτας, μέλος της επιτροπής Εθνικών ομάδων.

* Τα έντονα παράπονα του Μάνδαλου προς τους παίχτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά κυρίως τα συγχαρητήρια των Θεσσαλών προς τους Ευρυτάνες η καλύτερη απόδειξη της εξαιρετικής εικόνας των γηπεδούχων.

* Την επαναφορά των ορίων ηλικίας ζήτησε ο τεχνικός Τσιγαρίδας, ώστε να δυναμώσει η ΕΠΣ και να μην έχει ρόλο κομπάρσου στις Μικτές.

3

Συνθέσεις ομάδων

Ευρυτανία (Δ. Τσιγαρίδας): Πατλιάς, Καραμπάς, Πατρώνης, Π. Μπουμπουρής, Ε. Μπουμπουρής, Αλ. Τόλης, Τσάρας, Ρέπας, Τριανταφύλλου, Ν. Τόλης, Τσούκας. Αγωνίστηκαν και οι: Τριανταφυλλόπουλος, Μπίκας, Κατσίκης.

Θεσσαλία (Αν. Μάνδαλος): Τσιόβολος, Μπόλης, Γερολυμάτος, Δοδοντζίδης, Τσίλογλου, Μεγαγιάννης, Χρόνης, Κανούτας, Τάρε, Τιμπλαλέξης, Κατσαγεωργίου. Αγωνίστηκαν και οι: Δήμος, Ακριβόπουλος, Χριστογιαννούλας.

Διαιτητής: Βασίλης Παναγιωτόπουλος. Βοηθοί: Νίκος Κορδολαίμης-Γιάννης Μπάκας (Αιτωλοακαρνανίας)

4

2η αγωνιστική (παίδες/ νέοι)

Ευρυτανία-Θεσσαλία 0-5/ 0-1

Φθιώτιδα-Εύβοια 2-1/ 0-3

7

3η αγωνιστική (22/11/2017)

Θεσσαλία-Εύβοια

Ευρυτανία-Φθιώτιδα

Βαθμολογία - νέοι (2 αγωνιστικές)

1. Εύβοια 6β. 

2. Θεσσαλία 6β. 

3. Φθιώτιδα 0β. 

4. Ευρυτανία 0β.

10

11

8

6

9

22

12

13

17

19

16

18

20

5

21

14

15