Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

ev media-logo

Τρεις Ευρυτάνες σε στίβο μάχης! Σε αγώνα τύπου... Survivor οι Σταύρος Αντωνίου, Πάνος Μάρκης και Ηλίας Αποστόλου (ΦΩΤΟ)

Ευρυτανικό «χρώμα» είχε ο παρθενικός αγώνας εμποδίων, αντοχής και δύναμης που έγινε στην Ελλάδα. Ο λόγος για τη διοργάνωση «Οδύσσεια challenge», που πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Μαΐου 2018 σε περιοχή πλησίον της Πάργας και της Ηγουμενίτσας.7

Από αριστερά: Π. Μάρκης, Η. Αποστόλου και στο βάθος ο Στ. Αντωνίου. Ο τελευταίος ποζάρει δεξιά με τον αδερφό του, μετά το τέλος της δοκιμασίας που τον έφερε στην 1η θέση

Οι αθλητές του Γ.Σ Άτλαντα, Σταύρος Αντωνίου,Πάνος Μάρκης και Ηλίας Αποστόλου εκπροσώπησαν την Ευρυτανία επάξια και ολοκλήρωσαν τον αγώνα χωρίς καμία ποινή. Συμμετείχαν εκατοντάδες αθλητές, που δοκίμασαν τις αντοχές τους σε έναν στίβο μάχης 8+ χιλιομέτρων με 22 εμπόδια.

Οι τρεις Ευρυτάνες συμμετείχαν στην κατηγορία OPEN και ξεπέρασαν με επιτυχία μια σειρά από δυσκολίες που τέσταραν τα όρια της αντοχής τους σε όλα τα επίπεδα: έτρεξαν σε βουνό, δάσος, παραλία, θάλασσα, ποτάμι, πέρασαν από εμπόδια, μετέφεραν φορτία, ανέβηκαν σε σχοινιά, βράχια κ.α.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, ο Αντωνίου (1991) ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και κατετάγη 1ος σε σύνολο 225 αθλητών (!), ενώ 35ος τερμάτισε ο Μάρκης (1994) και 70ος ο Αποστόλου (1985).

Ο αγώνας είναι σε μορφή πρωταθλήματος με τον επόμενο αγώνα να φιλοξενείται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μετσόβου -πιθανόν ξανά με ευρτυτανική εκπροσώπηση.

1

2

3

5

4

6