Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

ev media-logo

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ. Ήρθε και μίλησε ο Γιώργος Σαμάχα, ο νέος επενδυτής του νερού στο Βελούχι

ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Τι είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο - Ποιες είναι τώρα οι σχέσεις του με τον Κώστα Αντζά - Τα σχέδια του νέου εργοστασίου νερού στο Βελούχι και η επένδυση πολλών εκατ. ευρώ. Με καχυποψία αντιμετωπίστηκε από την αντιπολίτευση

samaxa dimotikosimboulio

Ο κ. Γιώργος Σαμάχα, μιλά στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου και εξηγεί το νέο επενδυτικό του σχέδιο για το νερό “Βελούχι”


Σε κλίμα αμφισβήτησης και έντονης κριτικής από την αντιπολίτευση, εμφανίστηκε και μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου ο κ. Γιώργος Σαμάχα, ο νέος ιδιοκτήτης της εταιρείας νερού στο Βελούχι. Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψή του ότι με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Κώστα Αντζά, δεν μπορεί να... συνεννοηθεί.{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Ο κ. Γιώργος Σαμάχα, εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και παρουσίασε... τον εαυτόν του και την επένδυση που έχει σκοπό να υλοποιήσει στο Βελούχι.

Αποκάλυψε ότι το νέο εργοστάσιο που θα κατασκευαστεί θα είναι στο όνομα της κόρης του, η οποία θα κατέχει το 99% των μετοχών της νέας εταιρείας, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ότι με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της ετικέτας "Νερό Βελούχι" κ. Κώστα Αντζά, -ο οποίος όπως έγραψαν τα “Ευρυτανικά Νέα” θα κατέχει το 1% των μετοχών-, δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΑ "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ"