Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Όσο υπάρχουν άνθρωποι. Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες - Αντιδήμαρχος κ. Λάππας: «Η ανθρωπιά είναι κοινωνική επένδυση»

Την Παρασκευή 18/12 ολοκληρώθηκε η εκστρατεία αλληλεγγύης που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Καρπενησίου και είχε αντικείμενο τη συγκέντρωση ειδών ένδυσης και υπόδησης για τους πρόσφυγες.

prosfyges-eidi-laiki1

Η ανταπόκριση απλών πολιτών, συλλόγων και φορέων του τόπου ήταν συγκινητική και έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην εκστρατεία συμμετείχαν: πολίτες-δημότες του Καρπενησίου, ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) Π.Ε Ευρυτανίας, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων 1ου-2ου-3ου-4ου Δημοτικού Σχολείου, οι Σύλλογοι Γονέων & κηδεμόνων 1ου, 2ου Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας, ο σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο», το Φιλόπτωχο Ταμείο Ευρυτάνων Αγίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου και η ΠΑΚ.

«Όλοι μαζί μπορούμε»

Ο Αντιδήμαρχος κ. Λάππας Κλεομένης, σε δηλώσεις του στα «Ευρυτανικά Νέα», στάθηκε στη μεγάλη ανταπόκριση που έτυχε το κάλεσμα για αλληλεγγύη, σημειώνοντας πως «η ανθρωπιά είναι Κοινωνική Επένδυση». Πιο αναλυτικά, ο αντιδήμαρχος τόνισε τα εξής:

«Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των δημοτών του Δήμου Καρπενησίου, στη δράση που κύριο στόχο είχε την ευαισθητοποίηση όλων σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα αλλά και την ουσιαστική βοήθεια συνανθρώπων μας. Η θερμή ανταπόκριση των φορέων που συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή στη δράση που υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία των υπαλλήλων της υπηρεσίας της Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Καρπενησίου, και η προσφορά των δημοτών, απέδειξε ότι όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά τονίζουμε με ουσιαστικό τρόπο πως η ανθρωπιά είναι Κοινωνική Επένδυση».

prosfyges-eidh-laiki2

prosfyges-eidi-laiki3