Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Στις Θερμοπύλες, για να παραδώσει τα είδη ανάγκης προς τους πρόσφυγες, βρέθηκε ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας

«Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμά του σε μια πράξη αλληλεγγύης! Η συγκέντρωση βασικών ειδών (είδη ρουχισμού, φαρμάκων και τροφίμων) ήταν μεγάλη δείχνοντας έτσι, την συμπαράστασή τους στους πρόσφυγες που το έχουν ιδιαίτερη ανάγκη», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

sillogos-gynaikwn-thermopyles1

Κλιμάκιο, μάλιστα, του Συλλόγου, αφού συσκεύασε τα είδη στα γραφεία του, τα μετέφερε στις Θερμοπύλες (όπου φιλοξενούνται Σύροι πρόσφυγες) για να κατανοήσει την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες από κοντά.

Πασχαλινό μπαζάρ

Παράλληλα, ο Σύλλογος προσκαλεί όλους να αγκαλιάσουν το Πασχαλινό Μπαζάρ Αγάπης που διοργανώνει με διάφορα πασχαλινά είδη, την Κυριακή στις 17 Απριλίου, στα γραφεία του (Εργατικές Κατοικίες 2, στον περιφερειακό). «Σας περιμένουμε από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, για να γνωρίσετε το στέκι μας και να τα πούμε από κοντά!Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου μας η Ανάσταση του Χριστού να γεμίσει με αγάπη και φως τις καρδιές όλων!», διαβάζουμε.

Σημειώνεται πως για τυχόν προσφορές και πληροφορίες, τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη και το Σάββατο από τις 18.00 έως 20.00. Πληροφορίες στα τηλ: 6977845771 & 6982456869.