Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 8μηνα του ΟΑΕΔ στους δήμους – 49 θέσεις στην Ευρυτανία

Αναρτήθηκαν, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, τα προσωρινά αποτελέσματα που αφορούν την πλήρωση 24.251 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης σε όλους τους δήμους της χώρας.

oaed-grafeia-arxeio1

Πάντως, όσοι ενδιαφερόμενοι επιχειρούσαν χθες να εισέλθουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, ώστε να δουν εάν το όνομά τους συγκαταλέγεται στη λίστα των προσληφθέντων, αντιμετώπιζαν για άλλη μια φορά προβλήματα, καθώς η πρόσβαση ήταν σχεδόν αδύνατη λόγω υπερφόρτωσης. Είναι τόσο έντονα πια τα προβλήματα, που η διοίκηση του Οργανισμού αναγκάστηκε να εκδώσει ειδική ανακοίνωση με την οποία ζητάει «συγγνώμη για τη δυσλειτουργία του portal». Ως αιτία των προβλημάτων ο ΟΑΕΔ θεωρεί ότι είναι η μεγάλη επισκεψιμότητα των χρηστών, από τους οποίους ζητά κατανόηση.

Όπως είχαν δημοσιεύσει σε σχετικό ρεπορτάζ τα «Ευρυτανικά Νέα» (αρ. φυλ. 738/25-1-2017), από τις παραπάνω θέσεις, οι 49 αφορούν τον νομό Ευρυτανίας και πιο συγκεκριμένα οι 17 τον δήμο Αγράφων και οι υπόλοιπες 32 το Καρπενήσι.

Οι  ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους από το μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους, καθώς επίσης και από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι στους πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων αντίστοιχα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το σύνολο της μοριοδότησής τους όσον αφορά την προτίμησή τους με το κριτήριο της εντοπιότητας, καθώς επίσης και για το σύνολο της  μοριοδότησής τους όσον αφορά τις προτιμήσεις τους χωρίς το κριτήριο της εντοπιότητας.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 17 Φεβρουαρίου (12.00 μ.μ.), αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

«Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντας τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 της 17ης  Φεβρουαρίου, προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2)», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.