Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

ev media-logo

Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Φ. ο Πρόεδρος Δημήτρης Κουτρουμάνος - "Εκλεισε" ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας

Από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ανακοινώθηκε με δελτίο Τύπου, η παραίτηση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρη Κουτρουμάνου.

koutromanosd
ΦΩΤΟ: Μαρία Παλιαλέξη

Σύμφωνα με αυτό, ο κ. Κουτρουμάνος προέβη σε αυτή την ενέργεια, μετά την ανακοίνωση που είχε κάνει ο ίδιος, στην πρόσφατη συνέλευση των σωματείων της Α’ κατηγορίας.

Το κείμενο της παραίτησής του πάντως δεν κοινοποιήθηκε, ούτε οι λόγοι της συγκεκριμένης ενέργειας, αν και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ είχε προκύψει από τις εκλογές που έγιναν πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από κύκλους της ΕΠΣ Φθιώτιδας στην παραίτηση έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο κ. Κουτρουμάνος, από τις πρόσφατες εκλογές και μετά, δεν είχε υπέρ του την πλειοψηφία των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Tι αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΣ Φθιώτιδας:

«Σας  γνωρίζουμε  την  παραίτηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Φ. κ. Κουτρουμάνου Δημήτριου από το Διοικητικό  Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Φ. όπως είχε ανακοινώσει δημόσια στην άτυπη Γενική Συνέλευση των σωματείων της  Α' Κατηγορίας, ότι μετά τις εκλογές ΕΠΟ θα παραιτηθεί από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ.» 
πηγή: efthia.gr