Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΦΩΤΟ) Σε οικογενειακό κλίμα σύμπνοιας ο αγιασμός της ακαδημίας του Π.Α.Ο.Κ. - Επίσημος καλεσμένος ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η επίσημη έναρξη της νέας σεζόν για την ακαδημία του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/10, με την τέλεση του αγιασμού στο αθλητικό κέντρου Καρπενησίου.

1

Το "παρών" έδωσαν οι προπονητές της ακαδημίας Γιώργος Χρυσαφόπουλος και Λάκης Αναστασόπουλος, ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων και αρκετοί γονείς. Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, υπεύθυνος των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο οποίο το διοικητικό συμβούλιο της ευρυτανικής ακαδημίας απένειμε ενθύμιο συνεργασίας.

Ο αγιασμός τελέστηκε προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου, ο οποίος ευχήθηκε οι παίκτες, εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές, να γίνουν και χρήσιμοι για την κοινωνία, χωρίς εγωισμούς.

2

Κυριάκος Αλεξανδρίδης: «Δίνουμε ώθηση στα παιδιά-Χτίζουμε χαρακτήρα»

Ο 56χρόνος Κυριάκος Αλεξανδρίδης υπήρξε στο παρελθόν μία από τις κυρίαρχες μορφές του ποδοσφαιρικού παρελθόντος, που αγωνίστηκε για πολλά στον ΠΑΟΚ, έχοντας περάσει και από τον ΑΡΗ. Από το φετινό καλοκαίρι η ΠΑΕ και η ευρυτανική ακαδημία συνεργάζονται σε επίπεδο ακαδημιών και η παρουσία του στο Καρπενήσι του κ. Αλεξανδρίδη προσδίδει κύρος στο εγχείρημα. 

Ο Αλεξανδρίδης μιλώντας στα τοπικά μέσα δήλωσε χαρούμενος με την παρουσία του στο Καρπενήσι, στην “κυψέλη”, όπως είπε παιδιών, τονίζοντας πως πρωταρχικός στόχος είναι η ώθηση που πρέπει να δώσει η τοπική κοινωνία στα παιδιά, ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. 

Συμπλήρωσε δε, πως προέχει η διαμόρφωση χαρακτήρα. Επίσης, εξήρε την συνεργασία της ΠΑΕ με την ακαδημία ΠΑΟΚ, ενώ σε ερώτηση για την ύπαρξη ταλέντων ο κ. Αλεξανδρίδης απάντησε θετικά, τονίζοντας πως απαιτείται “καλλιέργεια” και φυσικά η παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. μέσα από τη συμμετοχή τους σε καμπ).

* Οι αναλυτικές δηλώσεις του κ. Κυριάκου Αλεξανδρίδη σε επόμενη ανάρτηση στα evrytanika.gr

3

6

6

4

8

7

10

9

12

11

14

13

16

17

15