Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

ev media-logo

(12λεπτο ΒΙΝΤΕΟ & 15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Η παρέλαση στο Καρπενήσι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με την καθιερωμένη παρέλαση μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και μελών τοπικών συλλόγων, κορυφώθηκαν και φέτος οι εορτασμοί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στο Καρπενήσι.1

Η παρέλαση, που ξεκίνησε λίγο πριν τις 11.30, πραγματοποιήθηκε επί της οδού Αποδήμων Ευρυτάνων, από τη «Νεράιδα» έως το κτήριο της Π.Ε Ευρυτανίας. Ο καιρός αποδείχθηκε τελικά σύμμαχος, καθώς παρά τον συννεφιασμένο ουρανό και τις λιγοστές ψιχάλες, δεν έβρεξε.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γ.Γ Πρόνοιας του Υπουργείου Κοινων. Αλληλεγγύης, κ. Δημήτρης Καρέλλας. Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν οι: Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος, Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας κ.α. Στο Καρπενήσι ταξίδεψε επίσης ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστος Δημητρίου.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί, στην κεντρική πλατεία, επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του απελευθερωτικού Αγώνα, η κεντρική ομιλία και η κατάθεση στεφάνων από μαθητές σχολείων και επίσημες αρχές.

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ