Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Μεγάλη τιμή για τον Γιάννη Αντωνίου, που παρέλαβε στη Θεσσαλονίκη την αναμνηστική καρφίτσα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής

Ιστορική ήταν η σημερινή μέρα για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας συμβολικό αλλά και ουσιαστικό μήνυμα για την αθλητική αποκέντρωση και την ενίσχυση του αθλητισμού εκτός των Αθηνών. H συνεδρίαση είχε και ευρυτανική εκπροσώπηση, μέσω του πρωταθλητή μας, Γιάννη Αντωνίου.antoniou eos_brabeusi

Και αυτό γιατί, με την ευκαιρία της διεξαγωγής της Ολομέλειας στη Θεσσαλονίκη, δόθηκαν, πριν από την έναρξή της, οι αναμνηστικές καρφίτσες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «PyeongChang 2018» και συγκεκριμένα στον Ευρυτάνα χιονοδρόμο Γιάννη Αντωνίου (ΕΟΣ Καρπενησίου), τη Σοφία Ράλλη, τον Απόστολη Αγγέλη και τη Μαρία Ντάνου.

Σε μήνυμά του με αφορμή τη βράβευση, ο 23χρονος Γιάννης Αντωνίου (στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο της ΕΟΣ κ. Σπύρο Καπράλο) δήλωσε:

"Είναι ξεχωριστή τιμή για μένα και μεγάλη χαρά να μου επιδίδεται από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η ειδική αναμνηστική καρφίτσα, με την οποία η ΔΟΕ τιμά, κάθε φορά, μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων, τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτούς.

Η καρφίτσα αυτή αποτελεί το σύμβολο μιας κοινότητας μεγάλων αθλητών. Η ένταξή μου σε αυτή την ομάδα μου προκαλεί δέος και τη διάθεση να συνεχίσω την προσπάθεια. Ευχαριστώ!".