Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Η… μισή Σούπερ λιγκ στο Καρπενήσι. Ήρθαν ήδη Λαμία και Λάρισα, αναμένονται ΠΑΣ Γιάννενα, ΟΦΗ, Λεβαδειακός & Απόλλων Σμύρνης

Και φέτος, το Καρπενήσι θα αποτελέσει την πιο δημοφιλή επιλογή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Συνολικά έξι ομάδες της πρώτης εθνικής θα προπονηθούν επί ευρυτανικού εδάφους. Την αρχή έκαναν ήδη Λαμία και Λάρισα.lamia-proponisi-2017

ΛΑΡΙΣΑ

Mε όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έφθασε, τη Δευτέρα (9/7), στο Καρπενήσι η αποστολή της Λάρισας. Στην ευρυτανική πρωτεύουσα, η «βυσσινή θύελλα» θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, μέχρι τις 26 Ιουλίου.

Την 28μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Θεοδωρόπουλος, Γκέκας, Σουλούκος, Σαφαρίκας, Καρανίκας, Κάσσος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Μόρας, Φουρκιώτης, Χούμπτσεφ, Πέτροβικ, Μπάμης, Μπάλλας, Φατιόν, Χαλάτσης, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούσιος, Πινακάς, Σαχίτι, Χοτζάλι, Φριουί, Μόρσι, Καπός, Νικολούδης.

ΛΑΜΙΑ

Την ίδια ημέρα, λίγες ώρες νωρίτερα (και σε διαφορετικό ξενοδοχείο) «πάτησε» Καρπενήσι και η ομάδα της γειτονικής Λαμίας, του Μπάμπη Τεννέ.

Ο ΠΑΣ Λαμία, που έφθασε στην ευρυτανική πρωτεύουσα με όλο το υπάρχον ρόστερ, θα παραμείνει μέχρι τις 21 Ιουλίου, προκειμένου να «χτίσει» τις βάσεις για μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά στη Σούπερ Λίγκ. Η αποστολή είναι η εξής: Μελίσσας, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Μπούντνικ, Άντρονικ, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Επστάιν, Βάντερσον, Καραγκούνης, Μπαράλες, Αντέτζο, Λαμπρόπουλος και Κωστίκας (Κ20) και τρεις ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το Καρπενήσι επέλεξε και ο Απόλλων Σμύρνης, που αναμένεται να αφιχθεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου. Η αποστολή θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, 22 Ιουλίου, οπότε και θα επιστρέψει στη βάση της. Ύστερα, στις 6 Αυγούστου θα αναχωρήσουν και πάλι για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου οπότε και θα επιστρέψουν. Η προετοιμασία θα γίνει σε δύο στάδια.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εξάλλου, και ο Λεβαδειακός θα βρίσκεται στα μέρη μας προσεχώς, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27/7.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από τις 15 έως και τις 27 Ιουλίου 2018 θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ο ΠΑΣ Γιάννενα, για την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς.

ΟΦΗ

Το δρομολόγιο Κρήτη-Καρπενήσι θα κάνει σύντομα ο ιστορικός ΟΦΗ, που από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στην Α’ Εθνική. Η ομάδα θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 18 Ιουλίου και θα παραμείνει στην Ευρυτανία μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα, με στόχο να «δέσει» ως σύνολο και να θέσει τις βάσεις για την απαιτητική νέα χρονιά.

Όπως είναι φυσικό, στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθούν και αρκετές φιλικές αναμετρήσεις.