Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας επισκέφθηκε ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος

Ο κ. Κιούλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Στερεά Ελλάδα. Την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 το πρωί επισκέφθηκε στη Λαμία τον γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας στο Καρπενήσι.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "... ολοκληρώθηκε η ποιμαντική επίσκεψη του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Κιούλου, στη Στερεά Ελλάδα.

Τον Πανοσιολογιότατο, υποδέχτηκε εγκάρδια στη Λαμία, την περασμένη Δευτέρα (09-07-2018) το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, πραγματοποιήθηκαν τελετές Αγιασμού στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά, αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας και Ευρυτανίας και παράλληλα να μεταφέρει προς αυτό τις ποιμαντικές του παραινέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, πραγματοποιήθηκαν τελετές Αγιασμού στις έδρες των ανωτέρω Διευθύνσεων Αστυνομίας, σε Λαμία και Καρπενήσι, αντίστοιχα, συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών Συνδικαλιστικών Ενώσεων του Σώματος, ενώ επίσης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις δύο τοπικές Ιερές Μητροπόλεις.".