Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Διακοπή της συγκέντρωσης προϊόντων από τον Δήμο Καρπενησίου για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική. Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δήμου Καρπενησίου, λόγω υπερπροσφοράς προϊόντων για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, διακόπτεται η συγκέντρωση των προϊόντων στον δήμο Καρπενησίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να καταθέτουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

trofima-123123

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Κατόπιν επικοινωνίας με το Δήμο Ραφήνας και μετά από έκκληση του Δημάρχου Ραφήνας–Πικερμίου, κ. Βαγγέλη Μπουρνού να μη συγκεντρώνονται άλλα τρόφιμα, νερά και ρουχισμός καθώς υπάρχει υπερπροσφορά και είναι αδύνατη η διαχείριση του όγκου της, παρακαλούμε τους δημότες μας να μην προσκομίζουν άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Σας πληροφορούμε ότι ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου έχει προβεί σε δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και οικονομικά στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

• ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418

• ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 

ΒΙC/SWIFT: PIRBGRAA