Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Αυτό το Σαββατοκύριακο (8 & 9/12) θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Καρπενησίου το «Grand Prix Χρσιτουγέννων» - Το πρόγραμμα

kolimbitirio-karpenisiou11

Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον Δήμο Καρπενησίου διοργανώνει το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Κολυμβητήριο Καρπενησίου την κορυφαία αθλητική, χειμερινή εκδήλωση κολύμβησης το "Grand Prix Χριστουγέννων 2018".

Στην έντυπη έκδοσή τους, τα «Ευρυτανικά Νέα» δημοσίευσαν το πρόγραμμα των αγώνων και το ποιες ώρες το κολυμβητήριο θα παραδοθεί προς χρήση στην ΚΟΕ και τους συλλόγους. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο, λοιπόν, θα δεσμευτεί από την Παρασκευή 7/12, ημέρα κατά την οποία το απόγευμα θα γίνουν τεχνικός έλεγχος από την Ομοσπονδία, προπονήσεις συλλόγων και θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Η αγωνιστική δράση είναι προγραμματισμένη για το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, όπως αναλύεται στο πρόγραμμα παρακάτω.

Η διοργάνωση ουσιαστικά το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστής πισίνας και αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 400 αθλητές με τους συνοδούς τους. Στο πανελλήνιο αυτό πρωτάθλημα συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές από τους κολυμβητικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα.

Για την επιλογή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ώστε να διεξάγει τους αγώνες στο Καρπενήσι, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας ανέφερε τα εξής:

"Με μότο μας 365 μέρες το χρόνο στα 965 μέτρα υψόμετρο εδώ και 2 χρόνια εργαζόμαστε μεθοδικά ώστε να κατατάξουμε το Καρπενήσι ψηλά στην λίστα των πόλεων που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλους αγώνες τόσο υδατοσφαίρισης όσο και κολύμβηση καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Σε άριστη συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, την οποία και ευχαριστώ, και με τη βοήθεια του Δήμου Καρπενησίου διαθέτουμε το Κολυμβητήριο της πόλης μας, φιλοξενώντας μεγάλες διοργανώσεις οι οποίες καθιερώνουν το Καρπενήσι ως ένα δημοφιλή αθλητικό προορισμό και για σπορ πισίνας, και παράλληλα τονώνουν την οικονομική ζωή της πόλης”.

"Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας με στοχευμένες και μεθοδικές κινήσεις καθιερώνει το Καρπενήσι ως έναν δημοφιλή αθλητικό προορισμό και για τα σπορ πισίνας", προσθέτει ο κ. Άρης Τασιός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 8/12/2018

Πρωί: 09:00 - 12:30

Απόγευμα: 17:00 - 20:00

(απονομές το απόγευμα)

 

Κυριακή 9/12/2018

Πρωί: 09:00 - 12:30

Απόγευμα: 15:00 - 19:00

(απονομές το απόγευμα)