Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΒΙΝΤΕΟ). Με δεκάδες μηχανήματα η ΠΕ Ευρυτανίας κρατά ανοιχτούς του κεντρικούς οδικούς άξονες. Δηλώσεις Άρη Τασιού

Στα λευκά και με αρνητικές θερμοκρασίες ξύπνησε η Ευρυτανία, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν από τις πρώτες πρωινές ώρες ολόκληρο τον νομό. xionia-sofia1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ η ΠΕ Ευρυτανίας "έβγαλε" στους δρόμους, δεκάδες μηχανήματα, 18 ιδιοκτησίας της και 25 μισθωμένα ιδιωτών, ώστε να κρατηθούν ανοικτοί οι κεντρικοί οδικοί άξονες, τόσο του εθνικού οδικού δικτύου Λαμία - Καρπενήσι - Αγρίνιο όσο και των Δημοτικών ενοτήτων. 

Η κίνηση σε κάθε περίπτωση απαιτεί αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι το ξημέρωμα της Παρασκευής (4/1). Οι αρχές συνιστούν περιορισμό των κινήσεων των οχημάτων και μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης. 

Η πρόσβαση στην Ευρυτανία από την περιοχή του Αγρινίου γίνεται μόνο με μεγάλη προσοχή μέσω του Εθνικού οδικού δικτύου από Φραγκίστα, ενώ στη θέση «Αραποκέφαλα» Προυσού ο δρόμος είναι κλειστός, όπως επίσης κλειστός είναι και ο δρόμος από Άγραφα για Καρδίτσα και Δομνίστα για Ναύπακτο.