Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Το δώρο στον Δήμαρχο Καρπενησίου από την Εθνική ομάδα χάντμπολ και η δεξίωση

xantmpol-dexiosi-dim1

 

xantmpol-dexiosi1

Με μία λαμπρή βραδιά ολοκληρώθηκε η παρουσία της Εθνικής Γυναικών στο Καρπενήσι για το α’ στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει μία όμορφη δεξίωση στο ξενοδοχείο- χορηγό της προετοιμασίας- Hotel Spa Montana προς τιμήν της Εθνικής Γυναικών με προσκεκλημένη και την νταμπλούχο Ελλάδος ΑΣΕ Ορμή Λουξ, την Ρουμάνικη CSM Βουκουρεστίου, αλλά και φυσικά όλους τους τοπικούς φορείς του Καρπενησίου. Το παρών έδωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Καρπενησίου με παραδοσιακές φορεσιές και χορούς που ενθουσίασαν τους καλεσμένους.{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Από την πλευρά της η ΟΧΕ ευχαρίστησε τον Δήμο, την Περιφερειακή Ενότητα Καρπενησίου και το ξενοδοχείο για την στήριξη και την φιλοξενία.

Η Ομοσπονδία και ο Δήμος Καρπενησίου αντάλλαξαν δώρα με την ΟΧΕ να προσφέρει στον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη μία φανέλα με τις υπογραφές των παικτριών και του τεχνικού τιμ, όπως και στον υπεύθυνο του Hotel Spa Montana Ανδρέα Θεολόγου για την πλούσια αθλητική συλλογή του ξενοδοχείου. Επίσης μία εμφάνιση με τις υπογραφές της νταμπλούχου Ελλάδας ΑΣΕ Ορμή Λούξ προσέφερε και ο Πρόεδρος της Πατρινής ομάδας και Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Πελοποννήσου Ανδρέας Κόγκας. 

Οι εκπρόσωποι της CSM Βουκουρεστίου κατενθουσιασμένοι από την φιλοξενία, ενημέρωσαν την ΟΧΕ ότι θα μεταφέρουν στην Ρουμάνικη Ομοσπονδία τα πιο θερμά τους σχόλια για την παρουσία τους στο Καρπενήσι και τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, ενώ τόνισαν ότι στο μέλλον θα ανταποδώσουν την φιλοξενία.

Ομοσπονδία και διοργανωτές γνωρίζοντας πλέον την συνταγή της επιτυχίας μετά και από αυτή την άψογη συνεργασία, ανανέωσαν το ραντεβού τους για μελλοντικές δράσεις που αφορούν το άθλημα και κατ’ επέκταση και την προβολή της ευρύτερης περιοχής.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν και τα "Ευρυτανικά Νέα"