Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

ev media-logo

ΔΙΑΦΟΡΑ

Τυροπιτάκια με ...... βραστή ζύμη

Τυροπιτάκια με ...... βραστή ζύμηΤην συνταγή αυτή την είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, όταν την ανακάλυψα σε ένα παλιό τεύχος του Γαστρονόμου.
Μου είχε κινήσει μεγάλη περιέργεια, ο τρόπος παρασκευής της ζύμης της.
Λάδι, νερό και αλεύρι έβραζαν στην κατσαρόλα και μας έδιναν μια μαλακιά και εύπλαστη ζύμη.
Στην ζύμη αυτή μπορούσαμε να τυλίξουμε τυριά και αυγά, όπως συνηθίζουμε στα τυροπιτάκια (αυτό έκανα και εγώ), σπανάκι με γέμιση όπως της...

Τούρτα με μαρμελάδα σοκολάτα-φράουλα

Τούρτα με μαρμελάδα σοκολάτα-φράουλαΦΡΑΟΥΛΕΣ!!! Τι υπέροχο φρούτο!!
Εξαίσιος συνδυασμός χρώματος, γεύσης αλλά και αρώματος! Αυτό το εκπληκτικό άρωμα που μένει για ώρα στα...

Τούρτα με μαρμελάδα σοκολάτα-φράουλα

Τούρτα με μαρμελάδα σοκολάτα-φράουλαΦΡΑΟΥΛΕΣ!!! Τι υπέροχο φρούτο!!
Εξαίσιος συνδυασμός χρώματος, γεύσης αλλά και αρώματος! Αυτό το εκπληκτικό άρωμα που μένει για ώρα στα...

Δυο υπέροχα προφιτερόλ

Δυο υπέροχα προφιτερόλΔε θέλω να το μάθω …θέλω να το φάω, έλεγε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο», μιλώντας για το προφιτερόλ!
Να και...

Δυο υπέροχα προφιτερόλ

Δυο υπέροχα προφιτερόλΔε θέλω να το μάθω …θέλω να το φάω, έλεγε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο», μιλώντας για το προφιτερόλ!
Να και...

Σελίδα 48 από 51