Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

ΔΙΑΦΟΡΑ

Σελινόριζα και πέρκα με κρασί

Σήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα " ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ " ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το "Καλύτερο βιβλίο Μαγειρικής με κρασί στον κόσμο" κερδίζοντας αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία "Best Book on Cooking with Wine & spirits in the World".
Το βιβλίο είχε κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα που δυστυχώς δεν υπάρχουν πια, εγώ είμαι από τις τυχερές που το έχω από το 2005.
Από όσο είμαι σε θέση να...

Ένα αλλιώτικο ρυζόγαλο

Ένα αλλιώτικο ρυζόγαλοΜια φωτογραφία μπορεί να με κάνει να νιώσω όμορφα να ταξιδέψω στο παρελθόν ή και στο μέλλον να επιθυμήσω κάτι, να αποφασίσω να φτιάξω...

Μακαρόνια σιουφιχτά με παραπούλια

Μακαρόνια σιουφιχτά με παραπούλιαΣήμερα ήταν η μέρα των ζυμαρικών του αθλητή και η μέρα της λαϊκής για μένα.

Ξεκίνησα πρωί πρωί φωτογραφίζοντας τα προϊόντα και έφτιαξα...

Υγρό κέικ με πράσινα μήλα και φιστίκια

Υγρό κέικ με πράσινα μήλα και φιστίκιαΑπό τη μια λέω θα κάνω δίαιτα και από την άλλη φτιάχνω κέικ, αλλά δεν είμαι μόνη μου και δεν μου φταίει τίποτα ο άνθρωπος μου που θέλει να...

Τρεις σαλάτες και μια συνέντευξη

Τρεις σαλάτες και μια συνέντευξηΠάμε πρώτα στα νέα.
Από χτες η αφεντιά μου είναι η blogger του μήνα στο Μαμά Πεινάω και μπορείτε να δείτε εδώ μια μικρή "συνέντευξή" μου...

Σελίδα 50 από 51