Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

ev media-logo

Youtube PlayList

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από τα Διάφορα

Γλυκό κουταλιού συκαλάκι

Γλυκό κουταλιού συκαλάκι
Το συκαλάκι εκτός από την αρχοντική του εμφάνιση έχει και πολλές πολλές γευστικές περιπλανήσεις !!!
Η καλύτερη εποχή για να μαζέψουμε τα συκαλάκια είναι από 15 Απριλίου μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Τώρα δηλαδή είναι η εποχή τους.
Το μέγεθός τους δεν πρέπει να ξεπερνά το μέγεθος του καρυδιού, γιατί αν είναι μεγαλύτερο θα έχει σποριάσει.
Εάν έχει σκληρύνει η φλούδα τους, καλό είναι να το καθαρίσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνουμε στην συνταγή μας για καθαρισμένο συκαλάκι εδώ .
Και βέβαια δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι όταν μαζεύουμε τα σύκα φοράμε πάντα γάντια μιας χρήσεως, γιατί

Διαβάστε την συνέχεια στο "ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"