Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Ξανά μαζί στο ΠΑΣΟΚ; Θετικός ο Γιώργος στην πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά

Ο Γ. Παπανδρέου χαιρετίζει την πρόσκληση που απηύθυνε η Φ. Γεννηματά προς όλες τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς.

nai-papandreou-stin-protasi-gennimata

Η συνεννόηση και συνεργασία των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού είναι επιτακτική και εθνική ανάγκη, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου.

Χαιρετίζει την πρόσκληση που απηύθυνε νωρίτερα το μεσημέρι προς όλες τις δυνάμεις, τις κινήσεις και τις προσωπικότητες του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΦώφη Γεννηματά.

Στην ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ τονίζεται ότι η συνεννόηση και ησυνεργασία δεν επιβάλλεται από εκλογική σκοπιμότητα, αλλά από την ανάγκη να υπάρχει σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης της χώρας, ώστε να βγει από την κρίση.

Η πρόταση Γεννηματά για τον «τρίτο πόλο»

Πρόσκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τις κινήσεις και τα πρόσωπα του σοσιαλδημοκρατικού και κεντροαριστερού χώρου, για συσπείρωση των δυνάμεων και συστράτευση με ενιαία στάση και ψηφοδέλτια, απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά κατά την διάρκεια της εισήγησής της στη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ όπου [...]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ