Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

ev media-logo

Μεϊμαράκης: Η χώρα οδηγείται σε καταστροφική πορεία με ευθύνη του Τσίπρα

Παρέδωσε τη διερευνητική εντολή ο πρόεδρος της ΝΔ

Σκληρό «τέμπο» κατά Τσίπρα από τον πρόεδρο της ΝΔ - «Δεν καταλαβαίνω γιατί πηγαίνει σε εκλογές», είπε και τόνισε πως υπάρχει ακόμη χρόνος για εθνική συνεννόηση

Σε «σκληρούς» τόνους εναντίον του πρωθυπουργού συνεχίζει την προεκλογική του προσπάθεια ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος το πρωί της Δευτέρας επισκέφτηκε το προεδρικό μέγαρο προκειμένου να επιστρέψει την διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

Κατά τη συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την άποψή του ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για εθνική συνεννόηση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πρυτανεύσει η εθνική συνεννόηση ακόμα και στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ενώ παραδίδοντας τη διερευνητική εντολή επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας πως η χώρα οδηγείται σε καταστροφική πορεία, με ευθύνη του πρωθυπουργού.

«Δυστυχώς η χώρα οδηγείται σε καταστροφική πορεία με ευθύνη του Τσίπρα που θα μπορούσε να αποφευχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να συναντηθεί μαζί μας ώστε να αποφύγουμε μια τέτοια πορεία».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε ότι το φάντασμα της εξόδου από το ευρώ πλανάται ακόμα, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του να οδηγηθούμε σε απόλυτο αδιέξοδο και επειδή, είπε, όπως φαίνεται οδεύουμε σε εκλογές πρέπει να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός.

«Θα συμβούν και εντάσεις, όμως υπάρχει η δυνατότητα μετά την ετυμηγορία του ελληνικού λαού να ξανασυνεννοηθούμε», είπε επίσης, επισημαίνοντας πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παίζει καθοριστικό ρόλο σαν σύμβολο ενότητας του λαού.

[...] ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ