Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Δείτε τους υποψήφιους του Ποταμιού στην Ευρυτανία και σε όλη την Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτιά του έδωσε στη δημοσιότητα το Ποτάμι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ως επικεφαλής, είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης και στα Χανιά.

Στην Ευρυτανία μόνος υποψήφιος ο Χαρίδημος Τσούκας.

Το Ποτάμι ανακοίνωσε τους υποψήφιους, που θα στελεχώσουν τις λίστες του στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Οι 396 υποψήφιοι του κόμματος, 408 συμπεριλαμβανομένου του ψηφοδελτίου Επικρατείας, προέρχονται από το χώρο της ελεύθερης αγοράς, των επιχειρήσεων, των γραμμάτων και των τεχνών, του αθλητισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και από τον αγροτικό κλάδο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ως επικεφαλής, είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης και στα Χανιά. Στην Α' Αθήνας πρώτος ο Σπύρος Λυκούδης, στη Β' Αθήνας οι Γρηγόρης Ψαριανός, Χάρης Θεοχάρης, Γιώργος Αμυράς και Αντιγόνη Λυμπεράκη, στη Β' Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Μάρκου, στο υπόλοιπο Αττικής οΓιώργος Μαυρωτάς. 

Η βασική αλλαγή σε σχέση με τον Ιανουάριο βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, το οποίο θα ανακοινωθεί έως την Τετάρτη, όπου αντί για τον Παν. Καρκατσούλη, επιλέχθηκε ο πρώην Ευρωπαίος Συνήγορος του Πολίτη, Νικηφόρος Διαμαντούρος. 

Σύμφωνα με το επιτελείο του Σταύρου Θεοδωράκη... [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ]