Greek Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

ev media-logo

Youtube PlayList

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από τα Διάφορα

Πέρκα με σπανάκι και γλιστρίδα

Πέρκα με σπανάκι και γλιστρίδα
Η πέρκα είναι από τα αγαπημένα μας ψάρια.
Συνήθως την αγοράζω φιλέτο, υπάρχει φρέσκο και κατεψυγμένο. Έχει κρουστό "κρέας" που βοηθά στο ψήσιμο και το σερβίρισμα της. Καθώς τα κοκαλάκια είναι ελάχιστα, την κάνει ιδανική για πολλές συνταγές.
Σήμερα θα σας δείξουμε ένα νόστιμο συνδυασμό μαγειρέματος με σπανάκι και την σε όλους γνωστή και ταπεινή γλιστρίδα.
Η γλιστρίδα φυτρώνει από μόνη της σχεδόν παντού και την βρίσκουμε από την Άνοιξη ως και το Φθινόπωρο. Αυτό που δεν γνωρίζουμε οι περισσότεροι ίσως, είναι ότι η γλιστρίδα είναι πλούσια σε Ω-3 λιπαρά που συνήθως βρίσκουμε στα ψάρια. Επίσης βιταμίνες του συμπλέγματος Β,

Διαβάστε την συνέχεια στο "ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"