Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Συνελήφθη στο Καρπενήσι για μικροποσότητα ναρκωτικών. Συνολικά 25 συλλήψεις στην Περιφέρεια Στερεάς

Συνολικά 25 συλλήψεις, για διάφορα αδικήματα, πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών υπηρεσιών, με σκοπό «…την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς».

astynomiki-dnsi-kthrio2

Μεταξύ των συλληφθέντων, περιλαμβάνεται και ένας άνδρας στο Καρπενήσι, που συνελήφθη για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών καθώς εντοπίστηκε (και κατασχέθηκε) μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, συνελήφθησαν: Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για απόπειρα κλοπής σε κατάστημα - πρακτορείο ΟΠΑΠ της περιοχής και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων. Κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ, συνολικού μήκους (60) εκατοστών. Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς επίσης της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενος για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ημεδαπός στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Δύο (2) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενοι για κλοπή. Δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Αλίαρτου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις. Επτά (7) ημεδαποί σε περιοχές της Λιβαδειάς και της Αλίαρτου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παράβαση νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας. Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, ένας στον Παύλο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και ένας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας αλλοδαπός και μία ημεδαπή σε περιοχές της Τραγάνας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, καθώς και μία ημεδαπή στη Κάρυστο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χαλκίδας, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ημεδαπός στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τέλος ημεδαπή στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές».