Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Πως θα λειτουργήσουν σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, τα σχολεία της Ευρυτανίας. Τι αλλαγές φέρνει ο χιονιάς

kleista-sxoleia-xioni-kakokairia-arxeiou

Με ώρα έναρξης στις 10.00 το πρωί (δηλ. από την τρίτη ώρα και έπειτα) θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, όλες οι σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία-Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια) του νομού Ευρυτανίας, τόσο στον Δήμο Καρπενησίου όσο και στον Δήμο Αγράφων. Όσον αφορά στον δ. Καρπενησίου, εξαιρούνται οι παιδικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Η απόφαση ελήφθη λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού που αναμένεται νωρίς το πρωί.

Οι ανακοινώσεις

ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
"Σας γνωρίζουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών οι σχολικές μονάδες του Δήμου Καρπενησίου (1ο Γυμνάσιο-2ο Γυμνάσιο-Γενικό Λύκειο-ΕΠΑΛ-ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου και Γυμνάσιο Φουρνά) και οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αγράφων (Γυμνάσιο Κερασοχωρίου-Γυμνάσιο Δυτ. Φραγκίστας-ΕΠΑΛ Δυτ. Φραγκίστας-Γυμνάσιο Γρανίτσας και Γυμνάσιο Ραπτοπούλου) αύριο Πέμπτη 21-1-2016 θα λειτουργήσουν από την τρίτη ώρα και μετά. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ" 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
"Η έναρξη των μαθημάτων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 θα γίνει στις 10:00π.μ, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Εξαιρούνται οι παιδικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ."

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ
"Αύριο 21/01/2016 όλα τα Σχολεία του Δήμου Αγράφων ανοίγουν στις 10:00πμ εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων."