Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια κατά του συμβολαιογράφου Κώστα Βλάχου, ο δικηγορικός Σύλλογος Ευρυτανίας. Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του και την επαγγελματική του δραστηριότητα, εύχεται στον Συμβολαιογράφο Καρπενησίου κ. Κώστα Βλάχο, ο δικηγορικός σύλλογος Ευρυτανίας με ανακοίνωσή του. 

 gkarilasvasilis11

Ταυτόχρονα εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει απερίφραστά την εγκληματική ενέργεια εναντίον του κ. Βλάχου, που δέχθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στο γραφείο του την περασμένη Τετάρτη (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας, πιστεύοντας ότι εκφράζει την πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου, πληροφορηθέν την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του συναδέλφου - συνεργάτου Συμβολαιογράφου Καρπενησίου κ. Κωνσταντίνου Βλάχου. 

Ε κ φ ρ ά ζ ε ι τον αποτροπιασμό του και κ α τ α δ ι κ ά ζ ε ι απερίφραστα την εγκληματική ενέργεια του στυγερού εγκληματία ή εγκληματιών.

Κ α λ ε ί τα μέλη του Συλλόγου να συνδράμουν τις διωκτικές αρχές για την ανακάλυψη του δράστου, ο οποίος αναστάτωσε την φιλήσυχη μικρή κοινωνία του Καρπενησίου και γενικά της Ευρυτανίας. 

Ε ύ χ ε τ α ι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στο θύμα για να επιστρέψει υγιής στην οικογένεια του, στην επαγγελματική του δραστηριότητα και να βοηθήσει τις διωκτικές αρχές στην ταχεία ανακάλυψη του στυγερού εγκληματία ή εγκληματιών και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος

Βασίλειος Γκαρίλας (φωτο)

Η Γεν.Γραμματέας

Πηνελόπη Γιαννιώτη

Η Ταμίας 

Χρυσούλα Σουλιώτη".