Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Δήμος Αγράφων | Δημοπρασία για πανηγύρια. Στις 29 Ιουλίου ο διαγωνισμός. Ποιες εμποροπανυγύρεις αφορά

Στην εκμίσθωση τριών χώρων σε Ανατολική και Δυτική Φραγκίστα προχωρά ο δήμος Αγράφων. Ο λόγος για το παζάρι της «Σωτήρας» στην Αν. Φραγκίστα τον Αύγουστο, και τις δύο θρησκευτικές πανηγύρεις στη Δυτ. Φραγκίστα τον Σεπτέμβριο.

pazari-sotira1

Πιο ειδικά, η προκήρυξη που εκδόθηκε αφορά την εκμίσθωση χώρων α) στη θέση «Σωτήρα» στην Τ.Κ. Ανατολικής Φραγκίστας για την εμποροπανήγυρη το διάστημα 17-19 Αυγούστου 2016, β) της κεντρικής πλατείας στην Τ.Κ. Δυτικής Φραγκίστας για την θρησκευτική πανήγυρη την 7-8 Σεπτεμβρίου 2016 και γ) στη θέση «Καρακάσι» επίσης στην Τ.Κ. Δυτικής Φραγκίστας για την θρησκευτική πανήγυρη την 26η Σεπτεμβρίου 2016.

Ο διαγωνισμός έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 και ώρα 11.00 το πρωί όσον αφορά την εκμίσθωση στην Αν. Φραγκίστα, 12.30 το μεσημέρι για την κεντρική πλατεία της Δυτ. Φραγκίστας και 1.00 το μεσημέρι για τον χώρο στο «Καρακάσι».

Όπως αναφέρεται και στην σχετική διακήρυξη, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου, ως κατώτατο όριο μισθώματος έχει οριστεί για το παζάρι στη «Σωτήρα» το ποσό του 1 ευρώ ανά τ.μ., για την πλατεία της Δυτ. Φραγκίστας τα 150 ευρώ και για την έτερη θρησκευτική πανήγυρη στο «Καρακάσι» ορίστηκε η τιμή των 70 ευρώ.  Να αναφέρουμε ακόμη ότι η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, ανέρχεται στο 10% του οριζομένου στη διακήρυξη ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς, κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης και μόνο για τις εκμισθώσεις που αφορούν διεξαγωγή θρησκευτικών πανηγυριών.

Για περισσότερες πληροφορίες και την παραλαβή της σχετικής διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του δήμου Αγράφων, στο Κερασοχώρι και στο τηλέφωνο 22373-51300.