Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Αγανάκτησε ο Μπαμπαλής: Στον Εισαγγελέα ο δήμαρχος Αγράφων, για τα σοβαρά προβλήματα Υγείας στον δήμο

mpampalis-grafeio-agrafa1

Ανακοίνωση του δήμου Αγράφων αναφέρει ότι:

«Στον Εισαγγελέα Ευρυτανίας βρέθηκε προ ημερών ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, προκειμένου να καταθέσει φάκελο με επισυναπτόμενες όλες τις έγγραφες ενέργειές του, τις οχλήσεις αλλά και το ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου προς το Υπουργείο Υγείας, την 5η ΥΠΕ και τους κατά περίπτωση αρμόδιους φορείς».

«Ενέργειες, σύμφωνα κάθε φορά με τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις ελλείψεις που προέκυπταν σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, των Περιφερειακών Ιατρείων, του ασθενοφόρου αλλά και πολλών άλλων ζητημάτων που συνέβαλλαν στην μεγέθυνση των ελλείψεων, στην αύξηση της ανασφάλειας και στη δραματική μείωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών των Αγράφων».

«Ο Δήμαρχος Αγράφων με αίσθημα ευθύνης και αγανάκτησης, εξέθεσε τη σοβαρότητα και κρισιμότητα της κατάστασης στις ελλιπείς Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην περιοχή του Δήμου Αγράφων, προσκόμισε στον Εισαγγελέα τον φάκελο με δώδεκα (12) στον αριθμό σχετικά προαναφερόμενα έγγραφα, προκειμένου η κατάσταση να διερευνηθεί με τα νόμιμα μέσα”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του δημάρχου.