Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

ev media-logo

Επιμορφωτικά 10ωρα σεμινάρια υλοποιεί το Επιμελητήριο Ευρυτανίας και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης

seminario-efet-arxeio1

Το Επιμελητήριο Ευρυτανίας, μαζί με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης, πρόκειται να υλοποιήσουν επιμορφωτικά και άλλα προγράμματα της Υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (ΕΦΕΤ) ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1. Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι 10 ώρες, διδάσκουν πιστοποιημένοι και εξειδικευμένοι εισηγητές και χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα συγκεκριμένα επιμορφωτικά προγράμματα αφορούν όλες τις κατηγορίες των εργοδοτών και το προσωπικό τους των οποίων οι επιχειρήσεις στις οποίες απασχολούνται παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, την διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

«Ήδη το Επιμελητήριο Ευρυτανίας με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης έχουν υλοποιήσει τρία τμήματα επιμορφωτικών προγραμμάτων της Υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (ΕΦΕΤ) ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία», σημειώνεται.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Επιμελητήριο Ευρυτανίας, ώρες λειτουργίας 10:00 - 13:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2237025288.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)