Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Συνάντηση για τα έργα είχε ο Θ. Μπαμπαλής με τους Προέδρους των Τ.Κ του δήμου Αγράφων. Μόλις 502.000€ η ΣΑΤΑ για τα χωριά

Με τους προέδρους των χωριών του δήμου Αγράφων, συναντήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στο Κερασοχώρι, ο δήμαρχος κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, προκειμένου να συζητήσουν για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017.

dimos-agrafwn-proedroi-xwriwn-SATA

Η συνάντηση προκλήθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου ώστε μέσα από τη διαβούλευση να τεθούν οι προτεραιότητες των χωριών και να προκύψει η διαμόρφωση και σύνταξη της λίστας των έργων του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου Αγράφων που θα χρηματοδοτηθούν από τη σημαντικά μειωμένη ΣΑΤΑ 2017 που ανέρχεται στα μόλις 502.000 ευρώ

Κατά τη συνάντηση, αφού προηγήθηκε μια γενική ενημέρωση από το δήμαρχο Αγράφων σχετικά με προβλήματα και τις ανάγκες των Τοπικών Κοινοτήτων, ακολούθησε συζήτηση με τους προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων προς επίλυση αυτών αλλά και την προετοιμασία ενόψει του χειμώνα.

“Οι τοπικοί πρόεδροι κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου Αγράφων για το 2017, με γνώμονα την οικονομική ενίσχυση (ΣΑΤΑ), την οποία το Υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει από το λογαριασμό που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σε όλους τους δήμους και αντιστοιχίζεται σε κάθε Τοπική Κοινότητα αναλογικά με τον πληθυσμό της”, τονίζεται στην ανακοίνωση του δήμου.