Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Του κατέσχεσαν την καραμπίνα. Άνδρας στο Καρπενήσι συνελήφθη για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων

Συνολικά 21 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Μεταξύ αυτών και ένας άνδρας στην πόλη του Καρπενησίου.

astinomia-kthrio-karpen1

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν «με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς», συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, είκοσι ένα (21) άτομα. Μεταξύ άλλων:

Ημεδαπός στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και (4) κυνηγετικά φυσίγγια, δύο (2) ημεδαπές στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, διότι προσποιούμενες εκπροσώπους γνωστής αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών, δειγμάτιζαν και πουλούσαν σε υπαίθριο χώρο, διάφορα είδη μακιγιάζ, τα οποία αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης, ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ημεδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση. Δέκα αλλοδαποί (…) διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας, ημεδαπός στη Χαλκίδα και αλλοδαπός στα Οινόφυτα Βοιωτίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας κ.α.