Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

ev media-logo

«Λίφτινγκ» σε Σάικα και Τρίδεντρο. Ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο ανάπλασης του δήμου Αγράφων. Αναλυτικά όσα έγιναν

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε το έργο της «Συνολικής ανάπλασης Οικισμού Τριδένδρου Δ.Δ. Τριδένδρου και Οικισμών Σάικας Δ.Δ Αγράφων», όπως ήταν και ο ακριβής τίτλος του έργου.

anaplasi-saika2

Την περασμένη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, ο δήμαρχος Αγράφων, κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, συνοδευόμενος από την αρμόδια Επιτροπή Προσωρινής Παραλαβής και τα μέλη της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, επισκέφθηκαν τους οικισμούς Σάικας και Τριδένδρου όπου διαπιστώθηκε η έντεχνη ολοκλήρωση του έργου.

Τι έγινε

Όσον αφορά τον οικισμό Σάικας (ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ) δημιουργήθηκε πλακόστρωτη πλατεία πάνω από τον Ιερό Ναό "Αγίας Τριάδας" με τοποθέτηση καθιστικών και ιστών φωτισμού τεχνολογίας LED, ενώ παράλληλα έγινε πλακόστρωση από κεντρικό δρόμο έως τη θέση "Αβράμπου" και τοποθέτηση των απαραίτητων κιγκλιδωμάτων, ιστών φωτισμού με τεχνολογία LED, ενώ στο βόρειο τμήμα της περιοχής "Κουτελέικα" διαστρώθηκε μονοπάτι με σκυρόδεμα. Ακόμη, η υφιστάμενη ξύλινη γέφυρα αντικαταστάθηκε από νέα ομοίως ξύλινη, ενώ στη βορειοδυτική είσοδο του οικισμού έγινε διαπλάτυνση της στροφής για των ελιγμό των μεγάλων οχημάτων

Στην Τοπική Κοινότητα Τριδένδρου (ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ) διαμορφώθηκε εκατέρωθεν η θέση "Αλώνια" με επίστρωση λίθινων πλακών τύπου Άρτας και τοποθέτηση μεταλλικών στύλων φωτισμού με τεχνολογία LED κατά μήκος 450 μέτρων, ενώ ομοίως διαμορφώθηκε και το μονοπάτι από Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου προς Κοιμητήριο και τοποθέτηση μεταλλικών στύλων φωτισμού με τεχνολογία LED.

anaplasi-tridentro2