Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Πρακτική άσκηση για οκτώ (8) σπουδαστές ΤΕΙ στην Π.Ε Ευρυτανίας και μία θέση στο Κέντρο Πρόληψης «Αλκυόνη»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για οκτώ (8) θέσεις πρακτικής άσκησης ετησίως σε σπουδαστές Τ.Ε.Ι. εκδόθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, ενώ έναν φοιτητή αναζητά και το Κέντρο Πρόληψης Αλκυόνη.

nomarxia-eisodos1

Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, ανάλογα με την ειδικότητά τους, έχοντας την ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία όχι μόνο ασχολούμενοι με το αντικείμενο των σπουδών τους αλλά και συνδυάζοντάς το με τους κανόνες και τις πρακτικές που ακολουθούνται στην αγορά εργασίας, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ οι αποζημιώσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με τη σχετική αίτηση και βεβαίωση της σχολής τους ότι πληρούν τις προϋποθέσεις να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Για υποβολή αίτησης καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, Διεύθυνση Διοικητικού - Οικονομικού, Τμήμα Διοίκησης, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας, κκ. Αλεξάνδρα Γαΐλα και Ιωάννης Παρούτσας. Τηλέφωνο: 2237350729, 2237350718 και mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Και μία θέση στην «Αλκυόνη»

Εξάλλου, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ευρυτανίας «ΑΛΚΥΟΝΗ», αναζητά φοιτητή/ φοιτήτρια ΤΕΙ των εξής ειδικοτήτων: Λογιστικής - Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής, Διοίκησης επιχειρήσεων, Οικονομικού, Διοίκηση Μονάδων Υγείας ή συναφών ειδικοτήτων, που να ενδιαφέρεται να κάνει την πρακτική του άσκηση.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2237022904 καθημερινά από τις 09.00 έως τις 14.30.