Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

ev media-logo

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Νέο Ηγούμενο στο Μοναστήρι Προυσού, διόρισε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος. Ποιος είναι ο νέος Ηγούμενος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Ευρυτανικών Νέων", ο Μητροπολίτης Καρπενησίου έπαψε των καθηκόντων του, τον επί δεκαετίες σημερινό ηγούμενο στο Μοναστήρι Προυσού, κ. Χρυσόστομο.

gerasimos

Φώτο:Travel Book


Νέος Ηγούμενος στο Μοναστήρι Προυσού, διορίστηκε ο πάτερ Γεράσιμος Τσιρώνης, 35 ετών, με καταγωγή από τη Βράχα Ευρυτανίας, σημερινός ηγούμενος στο Μοναστήρι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Βράχα, ενώ λειτουργεί και στη Φουρνά.

Ο νεαρός ιερέας αποτελεί την επιλογή του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου για τη θέση του Ηγούμενου στο Μοναστήρι της Παναγίας στον Προυσό. Ήδη έχει λάβει το έγγραφο διορισμού του.

Ο πάτερ Γεράσιμος, μόλις τον Ιανουάριο του 2017, προβιβάστηκε από τον βαθμό του Ιερομόναχου, στον βαθμό του Αρχιμανδρίτη, από τον κ. Γεώργιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεώργιος, προ δυο ημερών, απέστειλε σχετικό έγγραφο στο Μοναστήρι Προυσού και γνωστοποιεί ότι νέος Ηγούμενος Προυσού, διορίζεται ο π. Γεράσιμος Τσιρώνης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΟΛΟΣΕΛΙΔΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017Σχόλια  

 
0 #2 Pro 27-02-2017 23:59
Οποιος λεει για τσιφλικια κ.α θα πρεπει να εχει τουλαχιστον μιαλο γιδας να παει να μαθει τι εχει κανει ολα αυτα τα χρονια που ειναι ο γεροντας στο μοναστηρι και ποσους ανθρωπους εχει σωσει απο την καταστροφη!!!χω ρις να θελω να θιξω τον π.Γερασιμο ο οποιος ειναι αξιολογος και μορφομενος
Παράθεση
 
 
-3 #1 Τσοπανος 22-02-2017 05:13
Επιτελους να κλεισει το οικογενειακο τσιφλικι!
Παράθεση