Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Σε εξέλιξη η διανομή κρέατος σε 950 άτομα, δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στην Ευρυτανία

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Πρόγραμμα του Ταμείου Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας παρέλαβε (στις 4/4) την 1η δόση για το τρέχον έτος, που αφορά τρόφιμα και πιο συγκεκριμένα νωπά κρέατα.

dianomi-trofima-laiki1

Η διανομή

Η διανομή των προϊόντων θα γίνει μέσω των δομών των Δήμων Καρπενησίου και Αγράφων. Δικαιούχοι είναι 951 άτομα σε όλο τον νομό, οι οποίοι έχουν ωφεληθεί και στις προηγούμενες διανομές.

Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους της Δ.Κ. Καρπενησίου και της Τ.Κ. Αγίου Νικολάου θα γίνει από σήμερα Τετάρτη 5 έως Παρασκευή 7 Απριλίου και ώρες 9.00 πμ έως 13.00 μμ. στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Καρπενησίου με την επίδειξη του αρ. αίτησης και ΑΜΚΑ. Οι λοιπές Δ.Ε. του Δήμου Καρπενησίου και οι Δ.Ε. του Δήμου Αγράφων θα παραλάβουν τα προϊόντα μέσω του Προγράμματος των Δήμων Βοήθεια στο Σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις υπηρεσίες των Δήμων.

Αναβολή για τα πορτοκάλια

Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Καρπενησίου, αναφέρει πως η διανομή πορτοκαλιών στα πλαίσια του Προγράμματος του Ταμείου Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 5 έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου, αναβάλλεται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διανομής.

(Φωτο Αρχείου)