Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Γίνετε αγρότης δωρεάν. Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για χρήση του Δημοτικού Λαχανόκηπου Καρπενησίου

Την προσεχή Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 ξεκινά η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χρήση Δημοτικού Λαχανόκηπου Καρπενησίου.

laxanokipos-karpenisiou1

Ο δήμος Καρπενησίου, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων και συνυπολογίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, υλοποιεί για πέμπτη συνεχή χρονιά τον θεσμό του «Δημοτικού Λαχανόκηπου» και καλεί τους δημότες του Καρπενησίου που ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν το δικό του λαχανόκηπο να υποβάλλουν την αίτησή τους.

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο Γραφείο Συμβούλων του νέου Δημαρχείου (οδός Ύδρας 6) από τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 μέχρι και τη συμπλήρωση του αριθμού των 44 κηπάριων, καταθέτοντας παράλληλα φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας και το εκκαθαριστικό τους.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος θα συνυπολογιστούν κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που θα ζητηθούν από τους αιτούντες.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως ο δημοτικός λαχανόκηπος βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου και διαθέτει προς καλλιέργεια 44 κηπάρια των 70 τ.μ. Ο λαχανόκηπος είναι αρδευόμενος, με έτοιμο προετοιμασμένο έδαφος (οργωμένο και φρεζαρισμένο), με χώρο στάθμευσης και θα διατεθεί σε δημότες της πόλης για το χρονικό διάστημα της φετινής καλλιεργητικής περιόδου.