Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές laser για το σπίτι & το γραφείο

Σκέφτεστε να προμηθευτείτε έναν εκτυπωτή laser τεχνολογίας για το σπίτι ή το γραφείο σας αλλά ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποιο είναι το ιδανικό μοντέλο για τις ανάγκες σας. 

laser-ektipotes

Οι ειδικοί του websupplies.gr επέλεξαν για το site μας τους 10 καλυτερους εκτυπωτες laser για οικιακή χρήση ώστε να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο. 

Γιατί αξίζει να επιλέξετε εκτυπωτή laser τεχνολογίας 

Οι εκτυπωτές laser τεχνολογίας ξεχωρίζουν για τα εξής χαρακτηριστικά: 

Οικονομία. Παρέχουν οικονομικές εκτυπώσεις καθώς ένα toner παράγει χιλιάδες σελίδες εκτύπωσης. 

Ταχύτητα. Ξεπερνούν σε ταχύτητα τους εκτυπωτές τεχνολογίας inkjet -οι laser οικιακής χρήσης εκτυπώνουν μέχρι και 20 σελίδες ανά λεπτό.  

Ποιότητα. Προσφέρουν άρτιο αποτέλεσμα εκτύπωσης, ιδιαίτερα ανθεκτικό, ασχέτως με τη συχνότητα χρήσης του εκτυπωτή -το toner δεν ξεραίνεται όπως συμβαίνει στο μελάνι. 

Μνήμη. Μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες πολλών χρηστών ταυτόχρονα χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.  

Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές laser για οικιακή χρήση 

Εκτυπώστε ό,τι χρειάζεστε στο σπίτι και το γραφείο σας με τον οικονομικό εκτυπωτή Samsung Laser SL-M2026. Είναι αθόρυβος, εξαιρετικά γρήγορος και αποδοτικός. 

Δημιουργήστε ανθεκτικά έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας με τον συμπαγή εκτυπωτή HP Mono Laserjet Pro M102a. Είναι σχεδιασμένος για να ενισχύει την παραγωγικότητά σας.  

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα πραγματοποιώντας αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης με τον εκτυπωτή Lexmark Laser MS317DN. Η ταχύτητα εκτύπωσης φτάνει τις 33 σελίδες ανά λεπτό. 

Θέλετε να εκτυπώνετε ποιοτικά, γρήγορα και οικονομικά; Επιλέξτε τον εκτυπωτή Samsung Xpress Laser SL-M2026W. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και συνδέεται ασύρματα με τις φορητές συσκευές σας.  

Είναι προσιτός, μικρός, εύκολος στη χρήση και τη συντήρηση. Ο εκτυπωτής Ricoh SP 220NW είναι η laser συσκευή που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας ασπρόμαυρες εκτυπώσεις στο σπίτι και το γραφείο.  

Ταχύτητα, οικονομία και άνεση προσφέρει ο εκτυπωτής Workforce Laser AL-M200DN της Epson. Παρέχει λειτουργία αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης, ταχύτητα που φτάνει τις 30 σελίδες ανά λεπτό και μεγάλο κύκλο εργασιών για εκτύπωση υψηλής απόδοσης.  

Δημιουργήστε επαγγελματικά έγγραφα από σταθερές και φορητές συσκευές και εξοικονομήστε ενέργεια με τον εργονομικό εκτυπωτή HP Mono Laserjet Pro M102w που είναι σχεδιασμένος για απόδοση. 

Εκτυπώστε εύκολα έως 2.500 σελίδες τον μήνα χωρίς να έχετε έγνοια για τη συντήρηση, χάρη στις κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης χαρτιού που παρέχει. Ο εκτυπωτής Lexmark MS312DN Laser αποδίδει μέχρι και 33 σελίδες το λεπτό.  

Ο εκτυπωτής Laser Ricoh SP311DN παρέχει υψηλής ευκρίνειας εκτυπώσεις με ταχύτητα 29 σελίδων ανά λεπτό, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να παράγετε έγγραφα υψηλής ποιότητας. 

Ο έγχρωμος εκτυπωτής laser Lexmark CS317DN παρέχει εσωτερική εκτύπωση διπλής όψης, δυνατότητα δικτύωσης και ταχύτητα εκτύπωσης έως 23 σελίδων το λεπτό. Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για τις εκτυπώσεις στο σπίτι ή το γραφείο σας!