Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Πώς θα λάβετε υποτροφίες από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι». Προθεσμίες και δικαιολογητικά

Η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» θα απονείμει και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, υποτροφίες σε Ευρυτάνες/νισσες αποφοίτους Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, που φοίτησαν στα σχολεία του νομού κατά το σχολικό έτος 2016-2017 και διακρίθηκαν για την επίδοσή τους και το ήθος τους. Κριτήρια επιλογής των υποψηφίων είναι η σχολική επίδοση, η οικογενειακή και η οικονομική τους κατάσταση.

ypotrofies-arxeio11

Τα δικαιολογητικά

Οι μαθήτριες/μαθητές της Γ’ Τάξης Γεν. Λυκείου και ΕΠΑΛ πρέπει συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία είναι τα εξής: Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου Λυκείου ή ΕΠΑΛ, Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας (και σε περίπτωση μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης από την οικογένεια του μαθητή, υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την εφορία) και Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Κατόπιν καλούνται να τα υποβάλουν απευθείας ή ταχυδρομικά στη ΔΔΕ Ευρυτανίας (κτήριο ΟΑΕΔ-Προφήτης Ηλίας Καρπενησίου). Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών λήγει την Παρασκευή 7 Ιουλίου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Ευρυτανίας, στον κ. Ιωάννη Οικονομίδη, και στο τηλ. 22370-80247.