Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Αυτοί είναι οι Ευρυτάνες αριστούχοι των Πανελληνίων! Βγήκαν οι βαθμοί, πίνακας με τους υψηλότερους του ΓΕΛ Καρπενησίου

panellinies-2017-bathmoii

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων έδωσε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 το Υπουργείο Παιδείας, που ανακοίνωσε τις βαθμολογίες των μαθημάτων. Από νωρίς το πρωί, η ΔΔΕ Ευρυτανίας ξεκίνησε την αποστολή των αποτελεσμάτων στα σχολεία του νομού, στα οποία κατόπιν και αναρτήθηκαν αναλυτικά οι βαθμοί ανά μάθημα. Οι επιδόσεις των υποψηφίων κινήθηκαν και φέτος σε υψηλά επίπεδα, δικαιώνοντας τους κόπους μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Στο Γενικό Λύκειο Καρπενησίου τα χαμόγελα περίσσευαν λίγο μετά τις 11.00, μόλις δηλαδή αναρτήθηκαν στους διαδρόμους οι βαθμολογικές επιδόσεις των φετινών υποψηφίων. Όσον αφορά στα περιφερειακά λύκεια, παρά τις αντιξοότητες, δεν έλειψαν ούτε φέτος οι επιτυχίες των παιδιών και οι ικανοποιητικές βαθμολογίες.

panellinies-bathmoi-2017-2

Τα «Ευρυτανικά ΝΕΑ» εξασφάλισαν και δημοσιεύουν τους αριστούχους του ΓΕΛ Καρπενησίου, τους/τις μαθητές/τριες που ξεπέρασαν τις 16.000 μόρια και θα διεκδικήσουν με πολλές αξιώσεις την εισαγωγή τους σε κάποια υψηλόβαθμη σχολή.

Στην έντυπη έκδοση που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 5 Ιουλίου θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τις επιδόσεις των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε Καρπενήσι και χωριά, στατιστικά στοιχεία, πίνακας αριστούχων και συνεντεύξεις με τους "πρώτους των πρώτων".

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ 2017 (ΓΕΛ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ)*

*Πηγή: Τα στοιχεία προέρχονται από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου