Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Γεννήθηκε ο «Αγώνας Ζωής», ο ευρυτανικός σύλλογος κατά των νεοπλασματικών ασθενειών - Κάλεσμα για ενεργό συμμετοχή

Συστήθηκε μη κερδοσκοπικό σωματείο με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα πρόληψης καρκίνου και παροχής βοήθειας Κάλεσμα για ενεργή συμμετοχή απευθύνουν τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου εθελοντών κατά των νεοπλασματικών ασθενειών «Αγώνας Ζωής» ν. Ευρυτανίας.

agonas-zois-logo1

Συστήθηκε πλέον και επισήμως το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Αγώνας Ζωής», που σκοπό έχει την εθελοντική παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς άτομα ή ομάδες πληθυσμού με νεοπλασματικές ασθένειες, των ιδίων ή του περιβάλλοντός τους. Όπως αναφέρει η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, «στόχος μας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, των υπεύθυνων και των κοινωνικών φορέων σε θέματα πρόληψης καρκίνου και αποκατάστασης των καρκινοπαθών, η συνεργασία με επιστημονικούς και πνευματικούς φορείς για την προώθηση της έρευνας στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, η διοργάνωση πολιτιστικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων κ.λ.π (…)».

«Είναι ένας Σύλλογος», λένε οι εθελοντές, «που δημιουργήθηκε με αγάπη για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και τις οικογένειές τους οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τις νεοπλασματικές ασθένειες». Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή: «Σας καλούμε να σταθείτε αρωγοί και ενεργοί συμμετέχοντες στην προσπάθειά μας αυτή! Είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους! Ελπίζουμε να γίνουμε πολλοί! Βασιζόμαστε στη δική σας στήριξη και στην ευαισθητοποίηση σας! Έχουμε τη στήριξη του Δήμου Καρπενησίου, της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Ευρυτανίας και της Εκκλησίας μας».

Για πληροφορίες εγγραφής μελών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Σπυριδούλα Παπαδοπούλου (Πρόεδρος Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου) στα τηλ: 2237080650, κιν: 6972517167, fax: 2237029109, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και facebook: «Αγώνας Ζωής».