Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Σήμερα Σάββατο (22/7), στο Καρπενήσι, ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη - Σε στενό κύκλο η τελετή

Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθούν το προσεχές Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017, στο Καρπενήσι, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης και η γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη.

mpakogiannis-kosioni1

Αρχικά, ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου στη Σαντορίνη, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (17/6) θα ακολουθούσε γλέντι στο Καρπενήσι. Ωστόσο ο θάνατος του Κων/νου Μητσοτάκη στις 29 Μαΐου άλλαξε άρδην τον σχεδιασμό του ζεύγους και ανέβαλε την τελετή, αφού το πένθος στο οποίο περιήλθε η οικογένεια μετά τον χαμό του πρώην πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα περιθώριο για να πραγματοποιηθεί ένα τόσο ευχάριστο γεγονός, και το ζευγάρι αποφάσισε να μεταθέσει χρονικά την τελετή.

Την ίδια στιγμή, η προχωρημένη εγκυμοσύνη της γνωστής δημοσιογράφου δεν επέτρεπε περαιτέρω αναβολή και έτσι ελήφθη η απόφαση για τη διεξαγωγή του γάμου στις 22 Ιουλίου, όχι όμως σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί αλλά στο αγαπημένο Καρπενήσι του Κ. Μπακογιάννη. Ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες.