Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Με έξι (6) μόλις ομάδες και δέκα (10) αγωνιστικές η φετινή χρονιά της Α' Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας - Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΝΕ της φετινής σεζόν στην οποία θα συμμετέχουν μόλις έξι ομάδες.

prwta

Κάθε πέρσι και καλύτερα για το πρωτάθλημα ΕΠΣ Ευρυτανίας, στο οποίο συμμετέχουν ολοένα και λιγότερες ομά
δες. Εκτός πρωταθλήματος έμειναν ο Παναγραφιωτικός, ομάδα που έχει συμμετάσχει σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου και η Κρέντη ομάδα, που συμμετείχε ανελλιπώς στο πρωτάθλημα.

Το... πλήγμα για την Ενωση μεγάλο, όμως τα οικονομικά προβλήματα και η κρίση, που μαστίζει τη χώρα αποδεικνύονται ανυπέρβλητα εμπόδια. Από την άλλη, στα θετικά συγκαταλέγεται η συμμετοχή της ακαδημίας “ΠΑΟΚ” στο πρωτάθλημα, παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας της.

Ο τεχνικός της Γιώργος Χρυσαφόπουλος που την καθοδήγησε και στη β΄κατηγορία επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ και στη διάρκεια της σεζόν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον προπονητή της Ποταμιάς Λάκη Αναστασόπουλο, τον συνάδερφό του στα τμήματα του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας 

Η κλήρωση του πρωταθλήματος (αλλά και του κυπέλλου) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Αυγούστου στα γραφεία της Ένωσης.

Στα τέλη του Οκτωβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα, καθώς θα προηγηθούν στις αρχές του ίδιου μήνα οι προημιτελικοί και ημιτελικοί γύροι του κυπέλλου, ως είθισται τα τελευταία χρόνια.

1η αγωνιστική (28-29/10)

ΠΑΟΚ-Ποταμιά

Μυρίκη-Φραγκίστα

Ραπτόπουλο-Αίολος

2η αγωνιστική

Ποταμιά-Μυρίκη

Αίολος-ΠΑΟΚ

Φραγκίστα-Ραπτόπουλο

3η αγωνιστική

Ποταμιά-Αίολος

Φραγκίστα-ΠΑΟΚ

Μυρίκη-Ραπτόπουλο

4η αγωνιστική

Αίολος-Φραγκίστα

ΠΑΟΚ-Μυρίκη

Ραπτόπουλο-Ποταμιά

5η αγωνιστική

Φραγκίστα-Ποταμιά

Μυρίκη-Αίολος

Ραπτόπουλο-ΠΑΟΚ