Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Και το Futsal στο Καρπενήσι: Για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Καρπενήσι και προετοιμασία έξι ημερών η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων

Από τις 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, προετοιμάζεται στο Καρπενήσι (διαμονή στο Avaris) η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, ομάδα του ποδοσφαίρου Σάλας.

1

Την 10μελη αποστολή απαρτίζουν οι: Αθ. Παπαγιάννης, Φ. Αυλητής, Ηρ. Αυλητής, Αγιακόγλου, Γ. Τζιουβελής, Αγ. Καρτσάκος, Μαρτάκος, Ρόζος, Παπαδόπουλος, Σουλιώτης και Αγιακόγλου, Κ. Σταυρόπουλος, Π. Σταυρόπουλος, ενώ απουσιάζουν οι: Θ. Ανδριανός - Γ. Ανδριανός.

Τεχνικός ο Μπαρδής 

Προπονητής της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων είναι ο Δημήτρης Μπαρδής. Ο 31χρονος με καταγωγή από το Μαυρίλο Φθιώτιδας είναι εκ των ιδρυτικών μελών του συλλόγου και κάτοχος του διπλώματος Uefa B.

Λόγω έλλειψης “μεγάλων”  γηπέδων (11Χ11) στην  περιοχή, ο ίδιος ο Μπαρδής με παρέα φίλων προχώρησαν στη δημιουργία ομάδας σάλας, ώστε να έχει η περιοχή τους ποδοσφαιρικό εκπρόσωπο.

2

Πρόεδρος ο Τζιούβελης

Την τελευταία 4ετία στην Προεδρεία της Αναγέννησης είναι ο αξιόλογος Νικήτας Τζιουβέλης, ο οποίος  στηρίζει την ομάδα και βρίσκεται μαζί της στο Καρπενήσι. Αντιπρόεδρος είναι ο Μαρής, Γραμματέας ο Καρτσάτος, ταμίας ο Πάτσης και Γενικός αρχηγός ο  Αντωνόπουλος.

3

Έντεκα χρόνια ιστορία

Ο σύλλογος, που μετράει 11 χρόνια λειτουργίας την περσινή σεζόν κατέλαβε την 4η θέση, συμμετέχοντας στα play-off ανόδου στην Α’ αντρών. Αγωνίστηκε τρεις φορές στην Α’ Π.Ε.Π.Σ. (σάλας), ενώ το 2015 προβιβάσθηκε, αλλά δεν συμμετείχε, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμες ώρες για τις εντός έδρας αναμετρήσεις!!

4

Επίσης…

* Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η ανδρική ομάδα της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων προετοιμάζεται στο Καρπενήσι.

* Η ομάδα είναι εξαιρετική νεανική, στοιχείο πολύ θετικό για το μέλλον της, καθώς οι περισσότεροι παίχτες της είναι κάτω των 23 ετών και μόλις ένας άνω των 30 ετών.

* Η προετοιμασία στο Καρπενήσι αποτελεί επιλογή του κ. Τζιουβέλη, που έχει επαγγελματική συνεργασία επί σειρά ετών με τον κ. Χοντρό, ιδιοκτήτη του Avaris.

* Η Αναγέννηση διατηρεί ακαδημίες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και αριθμεί περίπου 150 παιδιά. 

* Μασκότ της ομάδας ο… σκύλος Τόφυ!!

6

8

5

7

9

20

10

11

12

13

14

16

19

17

15

21