Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Στο δρόμο των μεταλλίων οι Ευρυτάνες της Εθνικής Kick Boxing στα Σκόπια! Το ασημένιο διεκδικεί η Σεμέλη Ζαρμακούπη σήμερα το μεσημέρι

Με επτά (7) αθλητές και αθλήτριες, μέλη της Εθνικής Ομάδας, συμμετέχει ο Α.Σ ΤΚΝ Ευρυτανίας (Fight Club) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing που γίνεται στα Σκόπια (2-10 Σεπτεμβρίου), με τη συμμετοχή 1500 αγωνιζόμενων από 37 χώρες.

Οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν και ήδη, η Σεμέλη Ζαρμακούπη έχει «κλειδώσει» ένα μετάλλιο, αφού στη μία εκ των δύο κατηγοριών της, στην Kick light, έχει ήδη εξασφαλίσει την τρίτη θέση και το μεσημέρι της Πέμπτης (7/9, ώρα 15.36) θα αγωνιστεί στον ημιτελικό (απέναντι σε Πολωνή αθλήτρια) με στόχο το ασημένιο μετάλλιο. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο wakolive.com (τατάμι 1). Στην έτερη κατηγορία της, έμεινε εκτός 8άδας ύστερα από την ήττα της απέναντι σε αθλήτρια από την Ιταλία.

Την ίδια ώρα οι Ευρυτάνες Σπύρος Κολοκώτσιος, Βασίλης Ντάλας, Ειρήνη Τασιούλη, Ειρήνη Σταϊκούρα, Αλεξάνδρα Δροσίνη και Θανάσης Ντρίβας, που απαρτίζουν τη υπόλοιπη ευρυτανική αποστολή, δεν κατάφεραν να προκριθούν και έμειναν εκτός διεκδίκησης ενός μεταλλίου, ασφαλώς, όμως, κρατούν την εμπειρία συμμετοχής σε ένα τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου.

zarmakoupi-skopia1

Η ταλαντούχα Σεμέλη μόλις έχει επικρατήσει της Ρωσίδας αντιπάλου της

kolokotsios-skopia1

Από τον αγώνα και τη νίκη του Σπ. Κολοκώτσιου απέναντι σε Πολωνό αθλητή

skopia-kick-boxing1

Οι Ευρυτάνες της Εθνικής Kick Boxing