Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Εντατικός ο ρυθμός των προπονήσεων της Μυρίκης - Παρέμεινε στον πάγκο ο Αντωνίου και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος άρχισε την προετοιμασία της η ομάδα της Μυρίκης.

1

Το σύνολο του Δημήτρη Αντωνίου, ο οποίος παρέμεινε τελικά στον πάγκο της ομάδας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση την Πέμπτη 31 Αυγούστου (18:30, Εθνικό στάδιο Καρπενησίου) και σε αυτή συμμετείχαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Φακίτσας, Δόσης, Απ. Νούλας, Νικοπολίδης, Τσιλίκας, Τσιάμης, Μπουμπουρής, Νιαβής, Δ. Γιαννόπουλος, Μπομποτσιάρης, Μπίκας, Ι. Τσούκας, Κ. Λέρης, Φ. Ζαχαράκης, Τσίπρας, Π. Σταμούλης, Θ. Σκοτίδας, Τάσιος, Πατρώνης, Τριανταφύλλου, Λαθύρης, οι νεοαποκτηθέντες: Κρίντας, Βούρτσας. Κοντά στην ομάδα ο Πρόεδρος Νίκος Τσώνης και ο παράγοντας Γιάννης Χαντζόπουλος.

2

Νεανική ομάδα

Και τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο η Μυρίκη αναμένεται να παρουσιάσει νεανικό σχήμα, όπως άλλωστε προμηνύει η παρουσία του Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία. Εξάλλου, πολλά νέα παιδιά από την Ακαδημία «Καρπενήσι 2002» συμμετέχουν στις προπονήσεις. Στόχος βέβαια για τη Μυρίκη είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η διεκδίκηση του κυπέλλου, όπως άλλωστε δήλωσε και ο τεχνικός της κ. Αντωνίου.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (9 ή 10 Σεπτεμβρίου) έχει οριστεί ο αγιασμός της ομάδας, ενώ ήδη οι ποδοσφαιριστές έχουν προμηθευτεί νέο υλικό για τις προπονήσεις τους, κόκκινου χρώματος.

antoniou

Δημήτρης Αντωνίου: «Διεκδικούμε μέχρι τέλος πρωτάθλημα και κύπελλο»

Για την έναρξη της προετοιμασίας είπε: «Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Η ομάδα της Μυρίκης είναι ένα ιστορικό σωματείο που πάντα παίζει ένα σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο της Ευρυτανίας και ελπίζουμε και τη φετινή χρονιά να παίξουμε καλό, ποιοτικό ποδόσφαιρο με καινούργια και νέα παιδιά, πλαισιωμένα από τους παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας»

Για τους στόχους της Μυρίκης σχολίασε: «Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να πετύχουμε τους στόχους μας που κάθε χρόνο υποχρεωτικά είτε έχει να κάνει με το πρωτάθλημα είτε με το κύπελλο θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, διότι η πρωταθλήτρια ομάδα παίζει στην Γ΄ Εθνική και όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να τα χτίσουμε βήμα-βήμα, προπόνηση-προπόνηση μέσα στη χρονιά».

Κλείνοντας τόνισε: «Να ευχηθούμε πάνω από όλα υγεία στους αθλητές, υγεία σε όλο τον αθλητικό και ποδοσφαιρικό κόσμο της πόλης και του Νομού μας. Καλή δουλειά και καλή δύναμη σε όλους και επίσης να ευχηθούμε και στον εκπρόσωπο του νομού μας στην Γ’ Εθνική καλή θητεία στο πρωτάθλημα αυτό».

4

3

23

5

6

7

9

10

11

12

14

13

22

20

21

15

16

17

19
18