Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

ev media-logo

"Λίφτινγκ" στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου - Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων [ΦΩΤΟ]

Σειρά εργασιών πραγματοποιεί ο Δήμος Καρπενησίου στο Εθνικό στάδιο της πόλης, όπου θα φιλοξενηθούν οι φετινοί εντός έδρας αγώνες του ΑΠΟΚ.

1

Όπως αναφέρουν τα "Ευρυτανικά Νέα", με σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ από την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, οπότε και πραγματοποιήθηκε, η ομάδα του Βελουχίου που φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα χρησιμοποιεί ως έδρα το Εθνικό στάδιο, όμως για να κριθεί κατάλληλο για τη συγκεκριμένη κατηγορία πραγματοποιείται καθημερινά σειρά εργασιών, που αφορούν τόσο τη συντήρηση, όσο τη βελτίωση, αλλά και την τοποθέτηση νέων κατασκευών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Καρπενησίου -με υπεύθυνο συντονισμού του κύκλου των εργασιών τον Αντιδήμαρχο θεμάτων Αθλητισμού κ. Ταξιάρχη Κουτρουμάνο- πραγματοποιεί τις ακόλουθες εργασίες: ελαιοχρωματισμούς στο χώρο των αποδυτηρίων τόσο των διαιτητών, όσο και των ομάδων, συντήρηση στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, λοιπές εργασίες βελτίωσης στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ η κυριότερη αφορά την τοποθέτηση ξύλινης κατασκευής (που είχαν έρθει προ2ετίας), η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως δημοσιογραφικά θεωρεία

Επιπλέον, σε ορισμένα σημεία έχουν αντικατασταθεί φθαρμένες κατασκευές πχ. ντουλάπια με νεότερα, ενώ υπάρχει η σκέψη να καθαριστεί, να επισκευαστεί και να ανοίξει η είσοδος, που βρίσκεται πάνω και δεξιά από τις εξέδρες, που αποτελεί άλλωστε την κύρια είσοδο του Εθνικού σταδίου. 

4

2

5

3

6

8